Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - JockeSamuelsson

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Inköp av skimmer o div.
« skrivet: maj 13, 2021, 16:31:34:34  »
Någon som har tips på bra ställen att handla utrustning ifrån? Inga problem om det är utomlands. Har sett att prisskillnaden mellan Sverige och Tyskland på samma pryl är en hel del.

2
Byggtrådar / Projekt att bygga en egen rund träpool.
« skrivet: april 19, 2021, 20:11:04:04  »
Har under ett par år letat pool som dels är prisvärd och i hygglig kvalité utan att lyckas så det får väl bli som vanligt att man får göra det själv! :) Tanken med detta är att den som vill får hänga med på resan från prototyp till förhoppningsvis en färdig pool.

Upplägget som är för stunden är impregnerad stomme med invändiga skivor lagom tjocka att böja. Byggs på singelbädd och ev stenmjöl, markfrigolit under. Hålrummen mellan reglar och skiva täcks att vanlig frigolit. Då poolen delvis är nergrävd mer eller mindre pga sluttande tomt. Kommer sedan motfylla med makadam. Stommen kommer att spännas ihop med 3 wire i frästa spår. Ej med på prototypen.

Fick lite feeling idag och drog igång med en del av poolstommen. Kommer även att fräsa yttervarvet runt samt göra spår för wire. De stående kommer att bli 70 tjocka istället för 45. Kommer jacka ur dom på 3 ställen så de fixerar bättre. Tack för idag!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag