CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - lacritz

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: rostfritt rostar
« skrivet: augusti 16, 2012, 14:02:32:32  »
Foto kan jag ta till hösten när jag har sänkt vatten nivån igen. Jag måste skruva av ramen för att kunna foto där problemet är. Som det är nu rinner rosten ner längs sidan. Foto på svetsen kan jag ta.

Poolen startades upp i fjor och problem dök upp direkt. Inför denna säsong vände jag ramen upp och ner, men då dök angreppet upp på ett nytt ställe.

Vi har egen brunn med hårt vatten och har därför under 20 år tid haft en mjukgörare installerad. Jag kan tänka mig att vi har mjukare vatten än vad det kommunala vattnet normalt är. Vilket värde bör man ligga på för att det inte ska vara aggressivt?

2
Markpooler. / SV: rostfritt rostar
« skrivet: augusti 16, 2012, 12:45:34:34  »
PH-värdet ligger normalt på 7,2. Jag har ingen saltgenerator, utan har som du skrev klorpuckar. Vattenkvaliteten  känns som att den är bra. Aldrig alger och bara en svag klorlukt när taket är på.

3
Markpooler. / SV: rostfritt rostar
« skrivet: augusti 16, 2012, 11:43:37:37  »
En svets i det ena utloppet. Insidan på dekorramen på det andra, det är värst där. En säsong till och där är hål rakt igenom.

4
Markpooler. / rostfritt rostar
« skrivet: augusti 16, 2012, 11:26:14:14  »
Mina rostfria utlopp rostar. Tillverkaren säger att troligtvis har utloppen kontakt med armeringsjärnen i poolväggen, därav rostar det rostfria. Finns det något tips på vad man kan göra. Ta bort utloppen och kontrollera ev kontakt är inte aktuellt.
En tanke har varit att montera en zinkplåt som anod. Vet inte om det fungerar.
Poolen är en klorpool.

5
Markpooler. / Ritning
« skrivet: maj 05, 2010, 22:43:46:46  »
Söker ritning på en murad pool,5x10. Tanken är att mura med Leca motsvarande.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag