VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Gilberto

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Tömning eller inte av pool över sommaren?
« skrivet: maj 28, 2011, 12:11:53:53  »
Tack Erica och Housedad!

Härligt med forum som detta. När jag blir expert  ;D om några år, hoppas jag att kunna hjälpa andra.
Vi har vinterplåtar på fortfarande. Om jag förstår riktigt, föreslår ni att jag behåller vattnet i (även om det blir en grön soppa!) och rensar det till nästa sommar när den ska användas igen?

Även om det inte kommer mycket ljus in, blir det, förhoppningsvis för er i Sverige, varmt och soligt i sommar och alger bildas nog trots allt.
Om jag inte hör andras svar, tror jag det blir så...  O0

Med vänliga hälsningar,
Gilberto

2
Markpooler. / Tömning eller inte av pool över sommaren?
« skrivet: maj 28, 2011, 10:00:19:19  »
Hej!
Vi har en utomhus pool (10 x 5 x 1,5 meter) med liner som kom med huset då vi köpte det. Har därför ingen erfarenhet med pooler.  :D
Vi reser till USA i 2 månader i sommar och vill helst tömma den så att den inte står och använder ström/vatten + att vi inte vill betala för skötsel/service av en pool som inte ska användas förrän kanske om ett år.
Nu undrar vi om liner, och poolen i allmänhet, kan ta skada av att inte ha vatten i sig i sommar. (vi kan ju alltid fylla på i höst och över vintern...).
Är det något vi ska tänka på? Vi har inte 100 % tilltro till att poolservice i området vill svara helt ärligt om vi frågar dem. Dom vill ju helst ha att vi kör poolen hela tiden så dom får sköta den.... O0

Tacksam för alla ideer och svar.
God pool sommar!
Gilberto

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag