CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - UlrikaE

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Det läcker någonstans
« skrivet: maj 28, 2018, 15:18:07:07  »
Ah, tack! Räcker det att vi stänger av pumpen? Ska vi sätta dit vinterpropparna samtidigt eller i bräddavloppet först och sen de andra (alt. tvärt om)?

2
Markpooler. / Det läcker någonstans
« skrivet: maj 28, 2018, 14:26:01:01  »
Vi köpte hus med linerpool i december. Poolen såg hemsk ut men nu har vi fått ordning på vattnet. Dock har vi märkt att det läcker någonstans. Vattennivån sjunker 0,5-1cm per dygn. Det gjorde den inte innan vi startade upp den (när vattennivån var under bräddavloppet)... Det spelar ingen roll om pumpen är igång eller avstängd, det sjunker ändå. Poolen är en Octavia 5,1x3,1 så det är ingen jättestor pool. Linern är bytt 2007. Eftersom pumpen låter hemskt (måste köpa ny) så har vi den inte igång på natten och när vi sätter igång den på morgnarna kommer det alltid massor av luft ur insprutarna en kort stund.
Var bör vi börja söka ev. läckage?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag