CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Beq

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Maskar i poolen
« skrivet: mars 12, 2011, 22:38:14:14  »
Så blir det helt enkelt och det är inte mycket att göra åt saken. Man får vara glad om det bara är maskar. Möss är inte helt ovanligt. Rekordet är en älg, som dock hade sinnesnärvaro att ta sig upp själv.

Maskar är bara att ta upp med bottensugen när poolen är igång sen. Man får räkna med en del otrevligheter när man drar igång poolen på våren. Chockklorering brukar lösa det mesta.

2
Markpooler. / SV: Trasig liner. Glasfiberpool i stället?
« skrivet: mars 12, 2011, 22:33:16:16  »
Har samma funderingar. Poolen har hållit drygt 30 år med byte av liner någon gång då och då, men nu senaste firman monterade liner dåligt och den har nu rämnat och firman har lagts ner.
Vi letar därför en ny lösning och man har ju ändå gropen färdig, så en färdiggjuten lösning känns inte så dumt och är förhoppningsvis mer underhållsfritt.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag