Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Nybygge  (läst 1568 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad hyddan2

Nybygge
« skrivet: januari 14, 2018, 01:34:11:11 »
Hallå

Funderar på att bygga lite pool. Vill ha en ca 7x3m med trappa i en kortände samt en rund 2m balja. Hade tänkt ha lite varmare i baljan än i poolen. Ska grävas ner och bli trall runt, samt gärna ett tak som går dra över alltsammans.

Har kollar på PP-pooler vilket verkar smidigt, men det finns ju 100 att välja på. Vilket fabrikat är beprövat och funnits länge?

Har bergvärme och jordvärme, totalt 20 kW. Kan man på nåt vis koppla så att det varma vattnet hamnar i baljan först och utloppet från den fyller stora poolen? Har bara förberett med 2x110 rör från pannrummet till ett fristående uterum där vi ska ha poolen framför. Tanken var att dra i typ 2x22mm pex för att förse en vvx med varmvatten från VP. Tappar man mycket energi om man drar i pex rir, avståndet är ca 40 meter totalt och 110-rören ligger på 1 meters djup. 

Poolgiganten

Utloggad kickigo4par

SV: Nybygge
« Svar #1 skrivet: maj 13, 2018, 10:58:40:40 »
Vi köpte en pool från Niveko via Söderro Gård i Höllviken. Med tak kräver denna pool otroligt lite underhåll och uppvärmning. Vi har haft den i 3 år nu och är helnöjda. Eftersom den är helt i plast så kunde vi ha saltvatten också vilket ger problemfri kemi och sköna luktfria bad.
Titta gärna på https://www.niveko-pools.com/ .

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan