CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Michael V.

Sidor: 1 ... 3 [4]
31
Byggtrådar / SV: Thermopool 3,5x7m med Poolhus
« skrivet: maj 10, 2012, 19:51:14:14  »
Du har helt rätt Acce, det var som att gräva i smör  ;D. Problemet med den lösa sanden var att hålet som var tänkt att bli 5x9m istället blev 8x13m pga att vi var tvungna att slänta av väggarna rejält för att hindra dom värsta rasen.

32
Byggtrådar / SV: Thermopool 3,5x7m med Poolhus
« skrivet: maj 09, 2012, 22:29:55:55  »
Då projektet påbörjades i redan höstas har vi redan kommit en bit på väg i bygget så jag skall lägga in lite bilder löpande för att komma ikapp dit vi står nu.

Vi började lite smått med en grävmaskin modell mindre som snart fick bytas mot en större för att få bättre räckvidd då marken bestod av ren sand och väggarna bara ville rasa in hela tiden. Hålet blev bara större och större.  :o Ändå en fantastiskt skön känsla att vara igång med bygget.

33
Byggtrådar / Thermopool 3,5x7m med Poolhus
« skrivet: maj 09, 2012, 22:10:31:31  »
Hej,

Hösten 2011 fick jag och frugan ett spontant infall att vi skulle bygga en pool. Vi köpte ett år tidigare ett spabad men tyckte att tjusningen som infann sig under dom kalla, mörka månaderna inte var den samma på sommaren. Lösningen på detta skulle bli en pool som familjen kunde plaska runt i på somrarna. Sagt och gjort. Poolkataloger beställdes från olika håll som luslästes intensivt under ett par veckor. Nu fanns ingen återvändo. Vi SKA ha pool!  O0 Vi jämförde alla möjliga typer av stommar och tillverkare och tog in offerter från många håll. Valet föll till slut på en Thermopool 3,5*7m från Nettopool i Svenljunga. Något som jag tror att de flesta som bygger pool känner igen sig i är att man har en förmåga att hela tiden höja ribban på budgeten. Ett projekt som från början inte skulle bli så dyrt har reviderats flera gånger om under resan gång... Hmm  :o

Poolpaketet ser i dags dato ut som följer...

*Poolpaket Thermopool 3,5x7m
*Pooltrappa Roman Transatlantic
*Liner (lite special som jag inte tänker avslöja än  :-X)
*Belysning 50W x 2
*Värmepump G&J GJPACW1V-20 9,2kW
*Saltklorinator
*Pooltak Idealcover Smart B


Som synes nedan har vi lite utrymme att fylla.

Sidor: 1 ... 3 [4]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag