CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - AddeAIK

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Förbrukning kwh per år
« skrivet: augusti 05, 2019, 10:19:45:45  »
Hej,

Jag har ett Sundance Altamar (210x215) cm och undrar vad genomsnittlig årsförbrukning bör hamna på i Stockholmsområdet vid bad 2 ggr per vecka i 30 minuter. Det står  i reklamen att det bör hamna på 3000 kwh per år men redan nu efter 1 månad verkar det ha dragit 1000 kwh. Är ju vinter men känns ändå extremt saftigt? Eller?

Är det smartast att låta temperaturen vara jämn på 38 grader eller ska man sänka den rejält när man inte använder den på några dagar för att höja upp den ett antal timmar innan man räknar med att hoppa i?

Michael

Själv har jag ett Artesian Dove Canyon med liknande mått och elräkningen har nu landat på närmare 1000 kWh mer än vanligt på lite mer än en månad. Jag tycker detta känns väldigt märkligt, med tanke på att det är sommar och relativt varmt - visserligen så har det använts flitigt nu i sommaren men det är ändå väldigt högt om man jämför med snittförbrukning som anges på exempelvis https://tecknael.se/kwh. Är det möjligt att mitt Artesian Dove Canyon drar så mycket eller är det någon annan grej i huset som drar? Ex ungarna som kör mycket fläkt?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag