CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Mmannen

Sidor: [1]
1
Säljes / Diatomit, stor säck.
« skrivet: november 19, 2012, 09:53:31:31  »
Finns en säck, storlek sopsäck, full med diatomit.

Säljes till högstbjudande, (eller bytes mot en flaska rom, en chokladjulkalender, en bättre ph-mätare eller vad du nu har liggandes och vill bli av med. Kan även skänkas bort om jag får ett riktigt trevligt p.m. från någon behövande).

Finns i Stockholm, 10 min norr om city med bil.

* pressening borta.

2
Teknik / Udda rördimensioner. Var hittar jag rätt kopplingar.
« skrivet: maj 23, 2012, 13:51:37:37  »
Jag håller på att renovera poolsystemet. Nytt filer och pump står och väntar på inkoppling sen förra sommaren. Killen som sålde grejorna har lovat att hjälpa mig koppla in det, och fixa kopplingar, men det verkar som han inte lyckas hitta rätt grejor.

Rördimensionerna på de gamla gängorna är sådana som inte längre används. För att koppla på nya PVC rören på kranarna i väggen behöver jag kopplingar som fixar detta.

Är det någon som har koll på leverantörer/butiker som säljer udda kopplingar? I Sverige eller utomlands, (förutsatt att de säljer över nätet).

3
Teknik / Byta käglor i kranar för inlopp, utlopp
« skrivet: november 09, 2011, 13:47:55:55  »
Jag har poolpump och filter i källaren. Tre kranar sitter vid in- och utlopp vid insidan av väggen. Kranarna är från 1973 och en eller två av dem tätar inte längre när man stänger dem.

Har någon koll på om man kan byta käglor i så här stora kranar? Jag kan skruva av själva kranen, men får inte loss den stora "muttern" som den sitter i. Jag tar i hyfsat hårt, men jag vet inte hur hårt man vågar dra, rädd att knäcka röret eller så om jag tar i för mycket. Tips/råd på hur man rent tekniskt öppnar en sån här kran är välkommet.


Också intressant med tips på vart man skulle kunna köpa delar till så här gamla kranar?

4
Säljes / borta
« skrivet: augusti 09, 2011, 11:27:40:40  »
borta

5
Markpooler. / Var köpa Diatomite Earth filter?
« skrivet: augusti 10, 2010, 11:18:27:27  »
Vårt gamla Swimrite filter från tidigt 70-tal börjar ge upp, (det hängde med poolen när vi köpte huset).

Jag vill helst byta ut det mot ett nytt diatomitefilter då jag är övertygad om att de ger klarare vatten än sandfilter. Hanteringen av det filter vi har är inte heller särskilt jobbig, men det läcker lite i en fog.

Vet någon var det går att köpa nya diatomitfilter i Europa, (Sverige)?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag