Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - JIHHHA

Sidor: [1]
1
Har gjort rent plattorna på både uppfarten samt runt poolen och funderar nu starkt på denna fog som blir hård och ogenomtränglig för ogräs eller omöjlig för ogräs att fastna/plantera sig i. En del har sagt att det skall vara jättesvårt att få bort all överbliven massa efter att man borstat i fogarna men läser man bruksanvisningen från S:T ERIKS så kommer dessa små partiklar att försvinna av sig självt efter ett år ca.

Måste man dessutom ha så djupa fogar som minst 30mm eller räcker det med ngn cm?

Tacksam från er som testat mtrl!

Mvh
Johan

2
Markpooler. / Hur tätar jag breddavloppet utan att behöva sänka vattennivån?
« skrivet: oktober 20, 2007, 12:59:32:32  »
Skall ta ut pumpen som ligger under breddavloppet snart och vill inte sänka vattennivån under denna för att säkra att det inte fryser sönder pga expansion under vintern. Hur gör jag för att få det tätt? Frigolit eller? Behöver man verkligen plugga inloppen under vintern om dessa är kopplede till slangar som löper 20 meter till sandfiltret utan att det kan rinna bort?

//j

3
Uppvärmning / Hur många ggr startar er bergvärmepanna?
« skrivet: augusti 21, 2007, 21:04:37:37  »
Har installerat vvxl till bergvärmen och har ett borr hål på 170m vilket borde räcka. Jag tycker däremot att vp startar alldeles för ofta. Nu ligger jag på en temp kring 26-28 grader och har inte ännu fått vvxl inkopplad elektroniskt utan kör "utanför" enligt inställningar från leverantören. Min fråga: Hur många starter per dygn har ni som har bergvärmen tillkopplad o vad är "sunt"?

Mvh
Johan

4
Markpooler. / Hjälp, poolduken har blivit skrynklig!!
« skrivet: augusti 08, 2007, 18:25:01:01  »
På ena sidans övre del (ca 1m brett) har poolduken skrynklat sig samt man kan ana en tendens att den även går att skrynkla på botten om man drar ihop fötterna. Övriga del av duken runt om kan man även med handen dra uppåt o få med sig en del "överflödig" duk ungefär som om jag inte sträckt med den vid ifyllning?!

Vad har hänt?

Har vi haft för varmt vatten i år? (normalt 27-28 grader men ng ggn runt 29,5-30 grader)

Vad göra? :-\?

//J

5
Vatten och kemi / Hur höjer jag mitt PH bäst?
« skrivet: juli 22, 2007, 18:07:08:08  »
Ligger just nu längst ned på skalan, dvs ca 6.

//j

6
Markpooler. / Vattnet försvinner ur poolen...
« skrivet: juli 22, 2007, 18:06:22:22  »
Jag undrar om det är normalt att behöva fylla på min pool med ca 4-5cm per vecka? Kan det verkligen dunsta såpass mycket? Jag har ett poolskydd om nätterna samt ca 29grader i vattentemp. Påverkar temperaturen dunstningen?

Tacksam för råd.

//j

7
Pooltäckningar / Hur monterar jag mitt poolskydd med utväxling??
« skrivet: juli 11, 2007, 19:34:43:43  »
Köpte en komplett sats genom Pahlens. Upprullning inkl utväxling.  Ingen instruktion medföljde dock, botten!!

Ngn som vet hur alla skruvar, muttrar etc skall vara samt vilken längd mellan konsolerna samt från konsolerna till poolinnerkanten för bästa lösning?

Hilfe, bitte!!

//Johan

8
Kan det bero på för lågt/högt PH värde eller?

//j

9
Hej!

Under mitt bygge av pool har det ramlat i en del mindre stenar och grus i poolen. Jag har påbörjat damsugningen av poolen o fått upp en hel del i korgen men även en del grus som ligger på botten av pumpen under dennes korg. När jag damsugit en stund börjar det rassla i pumpen o den tappar trycket/suget. Är detta farligt för pumpen eller vad händer??

Hjälp!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag