Polarpumpen Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Gamedevil82

Sidor: [1] 2
1
Pooltäckningar / Fäste ribcover
« skrivet: maj 01, 2016, 08:45:44:44  »
Hej

Undrar vad det är för bultar man har i trallen för att fästa spännbanden till ribcover?

2
Pooltäckningar / Pris ribcover
« skrivet: april 27, 2016, 19:18:07:07  »
Hej

Vad är ett rimligt pris på ett år gammalt ribcover i bra skick till poolstorlek 8 ×4?

3
Markpooler. / Ger snart upp!
« skrivet: juli 14, 2015, 21:15:27:27  »
hej

Har för någon vecka sedan fått vatten i min nybyggda thermopool. Först gången jag starta alla pumpar, läckde det från några kopplingar men som jag genast gjorde vid. Nästa dag märkte jag att vattennivån sjunkit med 1 cm och kollade då inloppen och upptäckte att det läckte från gängningen mellan ingjutningsröret och böjen på baksidan. Bytte då alla kopplingar och starta systemet igen och konstatera att det var helt tätt.
Dagen efter hade det lik förbannat sjunkit med 1 cm. Stängde då av pumparna över natten varpå nivån höll sig. Nästa dag provade jag att plocka ut kulorna från inloppen för att sänka trycket i inloppen och då sjönk inte nivån mer an några millimeter på 24 timmar. Snackade med en kille som jobbar med poolservice om det kunde vara så att vattnet trängde in bak linerna vid högre tryck men han fann det högst osannorligt och trodde det var någon koppling på trycksidan då det inte bubblade från inloppen. Nu har jag kontrollerat alla kopplingar och skarvar och dessutom grävt upp hela pemslangen på trycksidan för att kontrollera att det inte var slangen som läckte. Gissa vad. Inga läckor!
Någon som kan rädda min sommar och har en ide på vad som kan vara fel?

4
Markpooler. / Thermopool olimmad!
« skrivet: april 23, 2015, 12:22:54:54  »
Har nu ändrat mig från att först tänkt blanda betongen själv till att det blir betongbil till väggarna. Problemet är nu att väggarna inte är limmade och det är mindre roligt att montera ner den igen för att limma. Någon som har erfarenhet av att gjuta väggarna utan lim och kanske har tips på hur man minimerar riskerna för ras?  Eller är enda alternativet att plocka ner poolen igen och göra om och rätt?

5
Markpooler. / Inlopp
« skrivet: april 20, 2015, 06:29:54:54  »
Thermopoolen är nästan monterad men undrar hur nära hörnen inloppen ska sitta?

6
Markpooler. / Avstånd mellan poolbelysningen. Poolstorlek 8x4
« skrivet: april 19, 2015, 12:36:41:41  »
Hej

Undrar vilket avstånd det ska vara mellan lamporna på långsidan i poolen. (2 st)

7
Markpooler. / hållbarhet thermoblock ogjutna?
« skrivet: april 15, 2015, 22:05:11:11  »
undrar om det är någon som vet hur hållbara dom upplimmade väggarna är innan dom blir fyllda? Tänker framför allt på blåst då vi ska resa två pooler innan bägge ska gjutas och dom därför då kommer att stå ett tag.

8
Markpooler. / SV: Gjuta väggar på thermopool själv!
« skrivet: april 09, 2015, 17:23:44:44  »
menar att blanda betongen själv

9
Markpooler. / Gjuta väggar på thermopool själv!
« skrivet: april 09, 2015, 16:28:33:33  »
Vet att det är dumt att försöka men undrar om någon gjort det och i så fall har några tips och kanske kan berätta hur lång tid det tar?

10
Markpooler. / Thermopool Limma blocken eller inte?
« skrivet: mars 12, 2015, 09:32:03:03  »
hej

Snart ska jag dra igång mitt thermopoolsbygge. Jag kommer gjuta plattan själv(vi har tillgång till stor betongblandare och är väl bemannade) och även manuellt gjuta väggarna. Detta pga att jag då kommer spara 20k och dessutom har kunskaperna för att blanda. Har sett att många limmar blocken innan man fyller dom men undrar om detta nu är nödvändigt då dom inte kommer belastas lika hårt som när man använder pumpbil?. Dessutom sparar man in ganska mycket tid då man slipper lava blocken 2 ggr. Självklart kommer jag stötta upp väggarna runt om och dessutom limma dom översta 2 laven.
Tacksam för svar och tips!!

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd