Sveriges starkaste pooltak Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - 218yards

Sidor: [1]
1
SpaForum / Resonans i trädäck
« skrivet: juli 02, 2015, 20:36:39:39  »
Investerade häromveckan äntligen i ett utespa (sundance chelsee) som är helt fantastiskt bra.

Stött på lite problem med grannen som tycker det brummar störande. Står direkt på trädäck och man märker av vibrationer, det skapar väl extra resonans, känns som att kan man åtgärda det är en del vunnet. Någon annan med liknande erfarenheter och lösningar? Snackade lite med poolfirman som tipsade om att lägga cellplast under för att stävja vibrationer. Läst att en del andra gjort samma, men inte nödvändigtvis pga dessa problem - kan det vara bäst tro? (Innan man sätter igång processen med tömma/fixa)

Någon som har byggt nån typ av bullerplank? Hjälper det? (Står mot en häck och skulle inte störa mig att sätta något "bakom")

2
SpaForum / HotSpring eller Sundance?
« skrivet: maj 07, 2015, 16:14:05:05  »
Gått i funderingar kring spa ett tag nu och efter att ha läst såväl här som på en del amerikanska forum och vart lite och kollat i butik så cirklar jag in mig runt Sundances 600-serie (McKinley) alternativt HotSprings HotSpot-dito (antingen Relay eller Tempo). De två märkena verkar ju tillhöra de bättre på marknaden, och budgetmässigt har jag nog tänkt mig strax lite under 100.000:- vilket de ju bägge passar in emot. Någon med egna erfarenheter och rekommendationer? Är det värt att lägga ytterligare en 30k och gå upp till serien ovanför för att få lite mer, eller klarar man sig bra med dessa?


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd