CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Vancouver  (läst 1108 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Leontin

Vancouver
« skrivet: maj 13, 2019, 11:54:20:20 »
Hej,
Köpte mig ett inbytesbad av modell Vancouver från SBI på auktion och var lite nervös då det verkligen var grisen i säcken.

Nu i helgen fick vi startat upp det för att se och då även köra en pipeclean direkt. Det verkar som allt funkar men några saker jag funderar över och kanske finns det någon här som har ett av samma modell.

1. I displayen (k800) finns 3 symboler för cirkpumparna. 1:an och 2:an är belysta och numrerade men den 3:e är inte numrerad och ser man i manualen vilken knapp man skall använda händer ingenting. Samma knapp är för tillval som Wifi och in-clear men det saknar detta badet men enligt beskrivning skall 3:an vara för jetsen i sittdelarna.
Då vi körde pipeclean och allt skum det ger var det svårt att se om verkligen jetsen i sistarna fungerar att 1:an och 2:an fungerade i ryggarna var ingen tvekan. Då tanken är att bygga in det i altanen är det intressant att veta om en pump är kass och byta den innan.

2. Displayen visar att den är satt i ett vinterläge, någon som vet hur man tar bort det? Kollat runt i menyn men hittar inget gällande detta.

UV-lampan var inte inkopplad så ingen aning om badet verkligen vart använt eller vart ett demo och inget SBI hade koll på heller.

Tack på förhand

Poolgiganten

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag