Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Uno

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Höja breddavlopp folkpool
« skrivet: mars 22, 2017, 14:39:35:35  »
Hej!
Jag har en folkpool/träpool som jag ska byta linern på. Har alltid irriterat mig på att breddavloppet sitter för lågt så jag inte kan fylla poolen så högt. Vill därför undersöka möjligheten att flytta breddavloppet i samband med linerbyte.

Är det någon som har någon erfarenhet, tips eller råd att ge mig?

Jag har tänkt att plocka bort trätrallen och börja gräva ut runt breddavloppet för att komma åt och se hur det ser ut.




2
Markpooler. / Uppdatera gammal pool
« skrivet: mars 12, 2017, 17:14:59:59  »
Hej
Vi har en gammal pool med trästomme där linern behöver bytas, och där väggarna buktar något. Är därför väldigt osäker på stommens skick...Går det att ta reda på stommens status utan att först ta av linern? Har haft folk som tittat på poolen men de vill inte säga något utan att först ta bort linern.

Om det visar sig att stommen är dålig, vad är billigaste sättet för oss att få poolen användbar? Är det satt sänka ner en ny glasfiberpool i befintligt hål och fylla upp runt om? Vilka andra möjligheter finns? Vi vill hålla kostnaderna nere men ändå satsa på något som håller ett tag...

Vänligen Uno





 

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag