VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Läckande pool  (läst 1094 gånger)

0 medlemmar och 2 gäster tittar på detta ämne.

Utloggad magnusbrodin

  • Kan lite mer
  • ***
  • Stad/land: Alstad (Trelleborg)
  • Antal inlägg: 36
  • Total likes: 1
  • Kön: Man
    • Visa profil
Läckande pool
« skrivet: maj 21, 2017, 11:07:23:23 »
Har ett problem med läckage, på tre fyra dagar sjunker vattennivån flera cm vilket inte är ett tok läckage men ändå för mycket för att inte göra något åt. När det kommer ner till under skimmern slutar det läcka så jag har kollat alla rör och slangskarvar utan resultat samt inspekterat utsidan vid skimmer. Nere i inspektionsgropen till in och utlopp är det vått så jag misstänker att det är någonstans där trots att utsidan är torr. Har någon varit med om att vatten smitit ut vid skimmer och in mellan liner och plåtvägg? Det skulle kunna förklara problemet. Tankar och funderingar?
Mvh Magnus Brodin x

Poolgiganten

Utloggad j-t

SV: Läckande pool
« Svar #1 skrivet: maj 21, 2017, 11:59:24:24 »
Ja slutar det läcka under skimmern så är det troligt att den är boven, där kan även vara en liten srpicka i den som inte syns med blotta ögat, har du möjlighet så lägg ett fint pulver (som är i stark kontrast mot färgen på skimmern, tex vit skimmer och svart pulver) över den där du tror det kan läcka när den är torr så brukar sprickorna synas.
Du kan ha en skadad packning på skimmern också eller att den har förskjutits vilket kan hända om man spänner för hårt så  går det hde det nog varit bra att inspektera där bak.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan