CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Fia

Sidor: 1 ... 20 [21]
201
Markpooler. / Automatisk dammsugare????
« skrivet: augusti 17, 2005, 13:19:12:12  »
Kan någon tala om för mig hur denna ska sitta ihop?? ??? ???
Jag får det inte att fungera! Här kommer bilder på delarna.

1) Alla delar som finns.



Den långa delen har jag givetvis fler av, det är ju själva slangen som man kopplar ihop.

Hoppas ni kan hjälpa mig! :-\

202
Byggtrådar / Bilder på vårt poolbygge
« skrivet: augusti 13, 2005, 14:17:48:48  »
Hej på er.
Här kommer bilder på vår pool. Inte rena byggbilder för det är samma som Rickards.

Vi hade bara en plats att ha poolen på, iom att man ska tänka på att det ska vara sol hela dagen, så vi fick gnugga geniknölarna tillsammans med kunnigt trädgårds folk. Den platsen var ej stor.
Som ni ser så har vi byggt upp en altan,för sex år sen, för att komma åt kvällssolen.

Där poolen skulle ligga hade vi en sluttning så de "kunniga " tyckte då att vi skulle göra likadant med poolen som med altanen, bygga med murar, en bak och en fram för att fördela belastningen och för att få samma kant mot gräset.

Det är inte så vanligt att göra så här och vi funderade en hel vinter.
De flesta brukar använda tryckat virke och bygga in, men vi ville helst inte blanda sten och trä. Altanen som redan finns är ju i sten. Golvet runt är av trä men ska laseras i grått, om jag får min vilja igenom.

Nästa år så ska vi bygga en friggebod som ska stå där skärmarna är. Långsidan ska vara mot poolen. Men mer om detta nästa år.

Så här blev det -04.






[

[


203
Uppvärmning / Uppstart av solfångare
« skrivet: maj 09, 2005, 19:32:59:59  »
När på våren brukar ni köra igång era solfångare? Det kan ju vara kalla frostnätter hela maj månad, ialla fall i värmland. Kanalerna i solfångarmattorna är ju så smala. Om det blir enstaka frostnätter strax under nollan, klara dessa sig då? Snälla dela med er av er erfarenhet. det är mitt första år.
M.V.H Fia  

204
Markpooler. / Rening
« skrivet: maj 05, 2005, 08:53:51:51  »
Hej på er!
Om man använder multiklor tabletter dvs klortabletter som även innehåller alg- och flockningsmedel. Är det då nödvändigt att även tillsätta flytande flockningsmedel /flockningskudde eller räcker det med multitabletten om man vill ha riktigt klart vatten.
M.V.H Fia

205
Pooltäckningar / Standardpoolskydd, på och av.
« skrivet: november 06, 2004, 14:20:22:22  »
Hej gott poolfolk! Har nyss upptäck detta forum, blev väldigt glad. Jag är nybliven poolägare(i somras) och har ett standard poolskydd med stroppar. Nu till min fråga. Kan någon ge tips om hur jag ensam får på detta skydd efter bad. Jag hinner nämligen inte runt tillräckligt fort för att fästa stropparna innan skyddet glider ner i poolen, med följande resultat, jag får en mindre sjö på skyddet. Ångrar så att vi inte uppgraderade poolskyddet till ett halvmekaniskt. Det får bli nästa investering men tills dess, har ni några tips så snälla svara!

Sidor: 1 ... 20 [21]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag