CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Emilia

Sidor: [1] 2
1
Uppvärmning / SV: Isberg runt värmepump
« skrivet: juli 18, 2019, 08:20:32:32  »
Ja det har ju varit både regnigt och kallt på nätterna, ska prova att frosta av.
Tack för svar!!!

2
Uppvärmning / Isberg runt värmepump
« skrivet: juli 17, 2019, 23:19:15:15  »
Hallå!
Har en luftvärmepump från det fantastiska företaget outl1.com som krånglar med nåt varje säsong. Nytt för i år är att det låtit som krig därifrån, dundrar och slår i en halv minut ungefär och sedan blir det tyst. Har varit o kollat några gånger men inte sett nåt speciellt. Förrän jag nu ikväll lyste på baksidan. Hela pumpen är täckt av ett tjockt lager is. Förmodligen är det is som lossnat och slår i fläktbladet. Vad beror detta på? Någon som har en aning? Kan tillägga att vi bytt till ett bättre sandfilter för en månad sen.

3
Uppvärmning / SV: Säkring går
« skrivet: juli 30, 2017, 10:05:26:26  »
På vår kompressor finns iaf en namnskylt som anger att det är en panasonic, var det lika på er? Tänker eftersom er tekniker uppdagade att det var fel kompressor kanske de har falskskyltat en billigare kompressor och satt i.

4
Uppvärmning / SV: Problem med värmepump
« skrivet: juli 30, 2017, 10:00:08:08  »
Det var den sk kontaktorn som styr kompressorn som var trasig, han bytte den på en gång så nu har vi varmt i poolen igen. Enligt teknikern så ska dessa delar inte gå sönder efter 1 år, egentligen ca 2.5 månads drifttid. Borde gå på garantin. Men det kära företaget Outl1.se svarar fortfarande inte 😀. Dom lär ju ha planer på att konka snart.

5
Uppvärmning / SV: Problem med värmepump
« skrivet: juli 24, 2017, 21:11:50:50  »
Vi får en tekniker hem i nästa vecka, ska be honom kolla om det sitter en panasonic kompressor. Blir nog Arn här med.

6
Uppvärmning / SV: Problem med värmepump
« skrivet: juli 23, 2017, 23:06:18:18  »
Outl1.se skulle det vara ja. Vi får ju inga svar alls ifrån dem så det blir väl en långdragen procedur. Hur gick det för er, täckte hemförsäkringen så ni kan köpa en ny vp?

7
Uppvärmning / SV: Problem med värmepump
« skrivet: juli 23, 2017, 12:19:38:38  »
Tack för svar! Läst tråden och blir helt förbryllad hur ett företag kan göra såhär, jag googlade ändå företaget och pumpen innan jag köpte den. Nu blir det att kontakta försäkringsbolaget. Skriver för framtida kunder som googlar outl.se:köp inte poolvärmepump från outl.se

8
Uppvärmning / Problem med värmepump
« skrivet: juli 21, 2017, 13:46:01:01  »
Vi har en lyfco 12.5 kW värmepump som köptes förra sommaren av outl.se, den funkade jättebra hela förra säsongen och även nu när vi öppnade poolen för sommaren. Men efter att vi åkte bort över en helg och allt var avstängt så har pumpen slutat värma, den går igång med fläkt o allt. Manualen är väldigt knapp, finns inga instruktioner om säkringar eller nåt. Har försökt kontakta säljaren men de svarar inte varken i telefon eller mail. Är det någon som har en aning vad som kan vara på tok? Har varit utan pool nu i tre veckor och vill ju kunna bada nåt innan sommaren är slut...

9
Ovanmarkspooler / Fylla på sand?
« skrivet: juni 06, 2017, 09:55:44:44  »
Hej! Hur ofta behöver man fylla på sand? Tror inte att det tömdes ut så mycket förra året, behöver man öppna och kontrollera det? Till saken hör att jag helst inte öppnar sandfiltret då det var ett helsike att dra åt skruvarna till "lockringen" förra året för att få det tätt. Är det något som måste göras varje år?

10
Ovanmarkspooler / Tips på att byta inlopp till plugg/stängbart
« skrivet: maj 30, 2017, 20:07:54:54  »
Hej! Ska påbörja säsong två av poolbadande och funderar på vad sjutton jag ska göra med inloppet som inte går att stänga. Förstod förra året att det i princip inte går att åtgärda några som helst läckor eller rensa pumpfiltret om man inte har en plugg eller ventil. I manualen till poolen står också att man inte ska tömma ur mer vatten än till breddavloppet över vintern, vilket ju inte heller går så bra. Var in på folkpool och de gav mig en ventil att sätta på slangen under inloppet men den klarar ju inte vintern? Eller har någon erfarenhet av att låta ventiler vara kvar och på så sätta vinterstänga utan att behöva tömma ut så mycket vatten?
Annars behöver jag tips på inlopp som går att plugga, om det nu går att byta inlopp när man har vatten till underkant? Tänker att det kanske inte är så bra om det kommer vatten mellan liner och plåtsarg?
Sjukt tacksam för hjälp 🤓

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag