Polarpumpen Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Maria_Pool

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Pool med svetsad liner - veck
« skrivet: oktober 13, 2021, 16:45:13:13  »
Vi har en relativt nyinstallerad pool. Sedan uppstart har vi påpekat för vår leverentör, som både byggt och satt liner, att vi har 3 synliga veck på vår svetsade liner. Från början så skulle vattnet bli varmt innan man kunde åtgärda, sedan skulle personal komma tillbaka från semestern och nu i höst så har vi fått från leverantör att vecken är nästintill osynliga.

Jag funderar lite på vad man måste acceptera?   Som jämförelse kan jag väl säga att jag gått tillbaka med ett par jeans för 200 kronor om de hade 3 synliga veck. Nu handlar det om en pool för åtskilliga hundratusen (i totalbelopp).

Vi håller för närvarande inne 10% av totalbeloppet sedan några månader tillbaka som leverentör nu tycker att vi ska betala utan att vi fått någon som helst åtgärdsplan eller förklaring till vecken.

Hur går vi vidare?


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd