CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Mrs_Olsson

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Bubblig liner!
« skrivet: maj 06, 2018, 16:42:17:17  »
Hej, ny på forumet trots att jag fått många bra tips härifrån genom åren🙂

Jag behöver hjälp.
För 5 år sen köpte jag en Folkpool Classic 3x6 m och har haft ganska mycket problem med den.

1a året fick vi byta ut pumpen, 2a året flödesvakten till saltvattenklorinatorn, 3e året displayen till värmefläkten och förra sommaren märkte vi att linern började blekna under vattenlinjen och att den var ”bubblig”.

Jag ringde återförsäljaren som bad oss skicka in en bild. Vi tog en bild men skickade inte den förrän i december, jag är glömsk. Nu i april var de och tog ett vattenprov som visade skyhögt på klor; 19 ppm och 8,6 på ph. Aha, det går inte att reklamera - jag har misskött vattnet?! Men det har jag ju inte. Varje år köper jag nya mätstickor och håller järnkoll på vattnet. Det är kristallklart, har aldrig irriterat vare sig hud eller ögon, aldrig hala väggar eller grumligt/mjölkigt vatten. Och aldrig klorlukt. Dessutom är det väl lågt Ph-värde som kan orsaka bubblor i sånt fall?

Återförsäljaren säger att vi troligtvis kört saltvattenklorinatorn när ingen badat och det varit för kallt. Förstår inte vad han menar. Man ska ju inte ens dra igång saltvattenklorinatorn förrän det är 18 grader i vattnet.

Har ni någon erfarenhet av detta? Vi har ju garanti på linern och jag VET att jag skött min pool. Min man säger att man kan tro att det är min bebis 😀
/Olsson

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag