CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - EL1

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Markpool fast ovan mark...
« skrivet: juli 31, 2006, 14:33:00:00  »
Tack för era svar! O0

Det kanske får bli en gjutning till... vi har gjutit en ca femton meter lång, böjd, bruten mur sluttande och i etage till ett grillhus vid vårt tidigare hus så det lår nog inte bli några problem att forma gjuta en "enkel" poolform!


2
Markpooler. / Markpool fast ovan mark...
« skrivet: juli 26, 2006, 17:20:23:23  »
Har kollat runt en del på olika poolsidor och har blivit allt mer förvirrad! Hoppas någon kan hjälpa mig nu...

Vi har ett hus med rätt hög stenfot ca 70-80 cm och skulle vilja ha utgång till terass direkt från vardagsrummet som ligger innanför. Därav behöver vi en pool som delvis kan vara ovanjord och delvis under. Vi skulle vilja ha en pool i ganska strama med brutna hörn el dyl alternativt en friformspool, dvs de totala motsatserna! Vidare skulle vi vilja ha en tjusig trappa ner i poolen (ingen stege) samt en djupdel. vad gäller inbyggnaden skulle jag vilja bygga ramen runt terassen i leka och putsa den alt i kalkstensblock då stenfoten är av det materialet. Dock kan vi inte fylla hela den formen med jord, grus etc. (ev delar av kunde nog fyllas) pga källarfönster. "Golvet" på terassen är tänkt att vara värmebehandlad furu, lärk etc. så det lämpar sig fäl för infällning.

Är det någon som vet en pool som uppfyller alla dessa önskemål?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag