Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Monica_E1

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / Soltäcke/solfolie
« skrivet: augusti 22, 2022, 10:55:44:44  »
Hej, behöver ett nytt soltäcke till min runda 4,5 m ovanmarkspool. Vill ha tips på en som är bra och hållbar utan skarvar (den senaste från Miamipool hade skarv som inte höll), helst färdig rund om möjligt. Då vi snurrar på och av den på rulle manuellt får den inte vara för tung heller.

Har några frågor också: Brukar ha soltäcket på under vintern med presenning över, ni som vinterförvarar inomhus hur får ni dessa stora tunga soltäcken torra först? Förkortas soltäckets livslängd av att ligga i poolen året runt?

Tacksam för svar  <help>

2
Ovanmarkspooler / J&F upprullare till ovanmarkspool
« skrivet: maj 28, 2020, 08:58:25:25  »
Finns här någon som har upprullare från J&F? De har en modell för ovanmarkspooler (ser klenare ut än den andra). I beskrivningen står att den kan fästas i sargen men då vi har 4,50 rund pool är tanken att om möjligt fästa på stolparna till planket omkring. Tacksam för feedback och tips.

3
Ovanmarkspooler / Livslängd J&F storpool delux?
« skrivet: september 28, 2018, 10:36:35:35  »
Hej, när byter ni ut era J&F storpooler? Har för mig jag läst någonstans att de beräknas ha en livslängd på 10 år.

/Monica

4
Teknik / Poolvärmepumpen läcker...
« skrivet: maj 17, 2013, 21:23:54:54  »
Skulle idag efter att pumpen och slangarna kopplats tillbaka efter vintervilan fylla upp ovanmarkspoolen och ser då att det rinner vatten ur poolvärmepumpens nederkant (inte vid rörkopplingarna). Hjälp! Är den sönder? Minns inte att det runnit så förut, värmepumpen har vi haft två somrar och den är köpt från Miamipool.

5
Vatten och kemi / Baquasil - vilka doseringsanvisningar följer ni?
« skrivet: juni 25, 2009, 16:44:37:37  »
 :D
Hej igen!
Ännu en baquasilfråga från mig. Det står olika doseringar om jag läser på förpackningarna jämfört med i Miamipools Baquasilbroschyr.... Konstigt tycker jag men vilken ska jag följa? Läste också här i poolforum att man verkar kunna dosera ungefär hälften av rekommenderad dos - gäller det alla Baquasilprodukterna?
Tack på förhand för era kloka svar!

/Monica

6
Vatten och kemi / Baquasil - PHMB, svårt mäta - snälla hjälp!!
« skrivet: juni 25, 2009, 15:16:39:39  »
<dontkn>
Jag får ingen ordning på PHMB-halten i poolvattnet. Har ett testset med tabletter. När jag provar blir vattnet mörkt blågrågrönt och liknar inte någon av de färger som finns att jämföra med. Provade igen med  hälften poolvatten och hälften kranvatten utan att det blev någon märkbar skillnad på färgen. Tog då poolvatten till ca 25 i mätbehållaren och resten kranvatten då blev det väldigt gulgrönt. Har jag för mycket eller för lite Baquasil i vattnet???

7
Teknik / Hjälp! Kondensvatten - Fairland vp
« skrivet: juni 17, 2009, 17:20:06:06  »
 <hmm>
Håller precis på att packa upp den nyinköpta vp:n Fairland PH20V. I den engelska manualen står det om ett hål för avrinning av kondensvatten där man ska koppla in ett rör. Hittar inget hål?? Inget rör heller, men det kanske inte följer med? Det kan väl inte vara så att jag ska öppna vp:n och det kan ligga grejor däri? Behöver hjälp snabbt så vi får köra igång.....

8
Uppvärmning / Välja värmepump - hjälp
« skrivet: maj 29, 2009, 10:21:40:40  »
 :D
Hej!

Bor i Ångermanland och har en 4,5 m rund (1,32 djup) Storpool från J & F. Tänker skaffa en värmepump men vet inte vilken storlek och fabrikat jag ska välja. Tittar på Brilix  THP 55 el 100 alt. Fairland PH20V från Miamipool. Någon som kan tipsa om vilken storlek jag bör välja? Buller? Kopplingar? Någon som har kopplat värmepool till storpool från J & F - passar kopplilngar/slangdiameter ihop? By pass paket behövs det alltid?

Monica

9
Hej!

Har en rund ovanmarkspool 4,5 m från J & F. Funderar på värmepump (el elvärmare). Är det någon som vet om jag kan starta upp poolen d v s koppla slangar, pump, filter och fylla upp med vatten nu utan att det sätter käppar i hjulet om jag beställer en värmepump sen?

/Monica

10
Uppvärmning / Uppvärmning av storpool från J&F fritid
« skrivet: april 04, 2009, 17:09:49:49  »
Hej!
Köpte förra sommaren en rund 4,5m, 1,32 djup storpool från J&F.Undrar om någon vet om det går att koppla elvärmare till denna pool? Köpte solvärmemattor och visst blev vattnet varmare de dagar det var sol men jag skulle vilja ha vattnet ännu varmare och inte vara så beroende av solenn. Man får visst inte ha pumpen på när man badar och då blir det ju så att när det är soligt och varmt nyttjas inte solvärmemattornas kapacitet. Är det farligt att ha pumpen på när man badar? Gör en jordfelsbrytare någon skillnad?
/Monica_E1

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag