CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - LANTPOOLEN

Sidor: [1]
2
Köpes / Poolpump köpes ny el beg (ska passa till folkpool 8x4)
« skrivet: juni 09, 2015, 17:07:05:05  »
Vill ha den så snabbt som möjligt. Gärna i Skaraborg eller Göteborg

3
Teknik / Plötsligt dåligt flöde efter chockklorering
« skrivet: juni 07, 2015, 18:02:05:05  »
Efter att min pool stått still i en vecka pga värmare på garantiärende, så fick jag algtillväxt. Körde igång systemet och pumpsystemet verkade funka bra. Tillsatte först algdräpare, väntade ngt dygn men såg ingen skillnad, så då gjorde jag en chockklorering. Blev glad när jag vaknade idag och vattnet såg klart ut. Botten fortf grön.

Men efter detta har jag jättedåligt flöde. Går inte att dammsuga och värmepumpen stängs av pga dåligt flöde.

Min första tanke var att det satt sig massa algrester i sandfiltret. Har backspolat massor under hela dagen utan ngn effekt alls. Vattnet som kommer ut när jag backspolar är glasklart och inte alls grönt eller grumligt som det oftast är.

Vad kan jag göra? Några tips? Snälla, säg inte att jag måste byta sand? Funkade hur bra som helst senast igår. Det var efter chockkloreringen det slutade flöda. Hjälp!!  <dontkn>

4
Teknik / manometer rostat sönder
« skrivet: maj 23, 2014, 21:53:49:49  »
Min manometer har rostat sönder totalt, hur får jag bort resterna, och var köper jag en ny?

5
Teknik / Ingen cirkulation - vet ej varför!
« skrivet: maj 23, 2014, 21:50:27:27  »
Min pump går, men jag vet inte varför! Jag fyller på vatten i pumpen men så fort jag startar pumpen så sugs vattnet i pumpen in i filtret och det kommer inte in nåt nytt. Har gott om vatten i poolen.

I vilken ända ska jag börja analysera?

/C

6
Vatten och kemi / Balneo SG12 min salthalt
« skrivet: juli 19, 2013, 22:34:17:17  »
Vid vilken salthalt kan jag starta saltklorinatorn?


7
Vatten och kemi / Grumligt vatten
« skrivet: juli 08, 2013, 19:17:25:25  »
Hej!

Jag har bra värde på pH och Klorhalt, har inte kört igång saltklorinatorn än för att jag är osäker på salthalten. Men mitt vatten är väldigt grumligt. Det är andra gången jag startar upp i år, fick ett läckage och stopp under några veckor, förra gången körde jag saltklorinator och alla värden var bra, men grumligt på ett sätt som jag inte haft tidigare år.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag antar att jag ska köra igång saltklorinatorn så snart jag konstaterat att salthalten är tillräckligt hög? Kan jag räkna med att saltet finns kvar då det var ok för 3 veckor sen? Har inga provstickor hemma.

Det jag är orolig för är att det kommer in skräp på nåt sätt, att filtret inte funkar som det ska. Hur kan man konstatera det i så fall?

Nån som vet? Hjälp ! ! ! !

Förresten en grej till, det skummar sen igår. Kommer mycket bubblor ur ett av insprutningsmunstyckena låter det som. Läcka?

C

8
Pooltäckningar / Bild på fästanordning RIB-cover eller Royaltec
« skrivet: juni 05, 2012, 13:02:04:04  »
Hej,

Jag undrar om någon kan ge mig en bild på hur fästanordningen till ett Royaltec eller ett RIB-cover eller ett liknande pooltäcke ser ut?

mvh Camilla

9
Pooltäckningar / Överdrag av typen Rib-cover?
« skrivet: juli 16, 2011, 23:56:40:40  »
Jag var precis på väg att beställa ett poolöverdrag i skenor då säljaren försökte få över mig på ett så kallat Rib-cover, typ presenning med aluminiumskenor tvärs över kortsidan. Säljaren sa att detta ska vara mycket lättare att dra på och av. Jag har inte sett ett sådant i verkligheten så jag undrar verkligen hur detta är att dra på och av, är det någon här som har erfarenhet av denna typ av överdrag?

Är det några problem med att dra på och av överdraget?
Blir det inte tungt med dessa aluminiumskenor? (själv har jag 8x4 m pool)
Fungerar veven bra om du har en sådan?
Skulle vara otroligt tacksam om någon ville dela med sig av erfarenhter, kanske bilder på hur det fungerar i detalj

Hälsn C

10
Pooltäckningar / Någon som har Royal med skenor från poolkungen?
« skrivet: april 20, 2011, 11:29:00:00  »
Jag har en 8x4m folkpool och vill ha ett säkert poolskydd. Har letat runt men alla lösningar jag tittat på hittills har gått på minst 35.000:-. Nu har jag hittat Royal från poolkungen och tycker detta verkar uppfylla mina krav. Priset är 18.500:- plus krypskydd 1800:-.

Undrar om någon här provat detta? Vad är haken? Varför är detta nästan hälften så dyrt som t ex pool-safe från folkpool?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag