CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - drarmi

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Var finns det kabel?
« skrivet: maj 28, 2009, 22:45:24:24  »
Hej alla,

Känns som en halt pinsam fråga men ...


... Jag tänkte sätta en 4 eller 6 mm2 kabel mellan kopplingsdosan som lampkabeln skarvas i och transformatorn. Vilken kabel är det man skall söka efter? Vem säljer kablar med dessa dimmensioner?

Jag har tittat på alla hemsidor ho sde stora byggvaruhusen men kan inte se att de har detta i lager. Problemet är att jag vill dra elen i helgen så jag måste ju köpa det lokalt någonstans.

2
Teknik / Placering av saltklorinator
« skrivet: maj 23, 2009, 22:41:00:00  »
Hej alla,

Min plan är att montera en saltklorinator i poolsystemet. I systemet kommer jag även att ha en värmepump. Frågan till er som har lite erfarenheter att kankse dela med er är följande; Spelar det någon roll var denna placeras? Kan den haka på systemet både innan och efter värmepumpen?

3
Markpooler. / Inspektionslucka/Servicelucka
« skrivet: april 11, 2009, 23:57:47:47  »
Hej alla,

Mitt poolprojekt börjar nå den tidpunkt då det är tid att koppla lampor, inlopp och utlopp.

Min tanke är att stenlägga runt poolen. Vad jag dock börjat fundera på nu är hur jag skall komma åt inloppen, utlopp och transformator.

Transformatorn är en historia för sig kankse. Funderade väl på att dra in detta in något rör eller låda med brunnslock eller något som ligger i nivå med stenplattorna. Är detta vettigt eller har någon en bättre ide?

Men inloppen och utlopp .. hur löser man det om man skall stenlägga?


4
Byggtrådar / Markpoolsprojekt äntligen igång!
« skrivet: september 07, 2008, 23:25:28:28  »
Tack för att detta forumet finns! Tack för att alla på detta forumet finns! Vilken källa till information, tips och inspiration!

Vi har i helgen dragit igång med vårt markpoolsprojekt. Grävningen är nu avklarad och man står nu med ett monsterhål på 9x5 meter i gräsmattan. Det är inte utan att det är med lite blandade känslor man sitter här nu och skirver. Det känns så klart underbart skänt att ha ett av momenten klara och att det hela nu är igång. Det känns dock samtidigt lite tungt att veta att man givit sig själv MASSOR av kommande arbete och ett extremt sparprogram för att finansiera det hela.

Bygget kommer att ta tid ocj man kan bara hoppas och drämma om att det är klart till nästa sommar. Känns dock högt otroligt att vi skulle kunna bara nästa sommar. Hoppas kan man ju .... kankse utan uppvärming ... vem vet ... nja vi får se ...


Jag kommer att ställ aen massa dumma och nädvändiga frågor på forumet men kommer också att dokumentera bygget så noga jag kan på vår blogg. En blogg som vi faktiskt redan skriver en massa om husbygge och allt som hör därtill.

Välkommna in och ta en titt på http://familjenklinger.blogspot.com/ jagkommer definitivt att titta in hit igen!!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag