CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Anders Örebro

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Feedback önskas på poolgrund
« skrivet: mars 29, 2020, 20:33:25:25  »
Hej! Vi har precis startat ett nytt poolprojekt. Det består av en ovanmarkspool i stål som vi kommer att sänka ner under marknivå för att hamna i linje med trädäcket.

Vi utökar uteplatsen ut mot gräsmattan. Runt poolen blir det som minst 60 cm trädäck runt om så att man ska komma åt underifrån.

Jag har läst och försökt hitta best practices och ritat flera varianter. Det skulle vara givande med lite feedback och tyckande. Tex har jag i mina sista två varianter tagit bort isoleringen under poolen då det enligt allt jag läst endast sparar 5-10 % värmeförluster. I andra vågskålen får jag ett underlag som dränerar bättre. Rätt eller fel tänkt? Se skisser. All feedback, egna erfarenheter och tips tas tacksamt emot.

MVH Anders

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag