Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - zigi

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Bottenreglar
« skrivet: april 24, 2022, 00:13:34:34  »
Hej! Har precis satt bottenreglar till mitt lösvirkesbygge. Det är en 3x6m undermarkspool

Nu började jag nojja över att jag inte satte hela reglar från långsida till långsida utan jag gick ut från mittregeln mot långsidorna (fäste dessa med vinkeljärn på båda sidor om regeln)

Sätts det mycket tryck på dessa bottenreglar och borde jag isf kanske isf göra hela reglar som går från långsida till långsida?

2
Markpooler. / Poolstomme i trä
« skrivet: februari 02, 2022, 16:38:25:25  »
Hej!

Planerar poolbygge till våren och vill kolla med er mer erfarna om jag tänker fel. Min tanke är att bygga en 3x6m pool med hörntrappa (bygger utifrån standard liner). Efter en del googlande tycker jag att diverse byggsatser är ganska dyra jämfört med att köpa NTR-A tryckvirke och Poolskivor (150x150). Jag har snabbt ritat upp en stomme jag tänker mig baserat på var andra verkar ha gjort (bild nedan)

Tryckvirket går på ca:8000kr (NTR-A) och inväntar ännu prisuppgift på poolskivorna från skivspecialisten.se men det känns ändå som om man kommer landa väl under vad som erbjuds off-the-shelf.

Min fråga är väl egentligen om det är något jag inte tänker på när jag tar detta vägval eller är det bara så att alla poolleverantörer har så enorma marginaler att den händige kan spara en slant om man gör planeringen och jobbet själv?

Så om man ska ha träpool, kan någon ge skäl till varför man inte ska göra egen stomme?Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan