VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - AnMa

Sidor: 1 [2]
11
Byggtrådar / Tjälldén pool 6*3,5m i granitkeramik i Skanör 2022
« skrivet: januari 07, 2022, 22:38:29:29  »
På onsdag i nästa vecka alltså v3 2022 drar vi igång med vårt poolbygge men även med att gjuta 20 m2 grund intill huset och bygga uterum.

Vi har rätt liten tomt så vi har inte gjort något annat än vridit och vänt på en presenning hela hösten för att se bättre hur poolen kommer ligga och för och nackdelar.

Till för några veckor sen var vi helt på det klara att bygga i Leca block. Men har också parallellt sökt mkt och har snöat in på att jag verkligen vill ha en pool i granitkeramik, antingen med mosaikplattor eller 30*60 plattor. Efter att ha pratat med Tjällden och de har några förstärkningar i elementen med hjälp av samarbete med Mapei här i Vellinge som tätar bättre mot grund och vägg vilket normalt sett är den svaga länken.

Tack för otroligt bra och matnyttiga trådar.

Känner mig trygg att välja granitkeramik både med tanke på priset vilket idag är specat till ca 90000 kr för mosaik samt allt material som krävs för att få en optimal fästning av plattorna och trots att många verkar dra sig för att sätta detta. Tycker det ger en oslagbar känsla MEN jag vill heller inte vara dumdristig så input tas gärna emot. Jag har tiden dvs en av fördelarna är att sätta ex mosaik är att jag slipper vänta till maj med att lägga i en platssvetsad liner.

En fråga är också kring teknikrummet, vad är bäst, lägga det nära poolen nergrävt i marken eller i förrådet. Har ca 3 meter till förrådet från poolen. Vill ha det så praktiskt som möjligt och då tänker jag att sätta det i förrådet är lättare så man slipper hoppa ner i ett hål de gånger man ska kolla till något.

Kommer bilder på tomten och en skiss hur poolen blir och tar tacksamt emot ris och ros!

Sidor: 1 [2]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag