CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Frölander

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Trådlös termometer
« skrivet: juni 11, 2016, 21:40:52:52  »
Kör Rubicson pooltermometer. Är inne på nummer 2 på mindre än 1 år, fick byta den första efter att den tog in vatten.. Svinnoga med packningen runt har jag märkt.. Funkar klockrent för mig, har 8-9 meter till köksfönstret från poolen.. Givaren är placerad i bräddavloppet, fungerar bra tycker jag!

2
Markpooler. / SV: heatforce s66
« skrivet: augusti 17, 2015, 20:53:49:49  »
Hej!

Jag har en Heatforce S66 och kör min på 30 grader utan problem. Det går åtminstone att ställa den till 34, högre har jag inte testat!

3
Markpooler. / SV: Dräneringsbrunn förlängning?
« skrivet: juni 29, 2015, 09:34:08:08  »
Tack för tips och idéer.. Tror jag löst mitt problem.. Eftersom brunnen i sig bara ska samla vatten för vidarepumpning till dränering så kan jag egentligen förlänga röret med vad som helst så länge dimensionen på röret är grövre än brunnen... Har hittat ett rör som kommer göra jobbet åt mig på Granngården... Inte 100%ig lösning men det får duga.. Det löser så att jag kommer åt att serva pump och anslutningar från trallnivå..

Paddning av makadam är påbörjat.. Äntligen efter mycket strul och en lån resa så är stomresningen riktigt nära! Hoppas på att ha poolen stomrest och klar senast efter helgen... Sen återstår bara 150kvm trall!  8)

4
Markpooler. / Dräneringsbrunn förlängning?
« skrivet: juni 26, 2015, 07:24:27:27  »
Hallå!

Jag håller på med markarbetet till en Folkpool Classic 8*4 meter med trappa. Idag tänkte jag äntligen börja fylla botten med makadam efter en hel del tidsödande arbete med stenar och trasiga grävmaskiner...  O0

Problemet jag stött på nu som jag inte har en vettig lösning på är min dräneringsbrunn. Vi hämtade hem en brunn från bauhaus. Har grävt ut för den och så långt är allt bra men problemet är att den är bara 2 meter varpå anslutningarna sitter på dryga metern. Med andra ord behöver jag förlänga brunnen upp till marknivå för att slippa framtida serviceproblem.

Har letat som en tok på nätet efter förlängningsrör men det verkar lättare sagt än gjort.. Någon här som har tips och idéer vart man hittar rör? Jag kan väl inte vara den enda i världshistorien som har det problemet? Hur har ni andra gjort med brunnarna och längderna?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag