CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - JohannD

Sidor: [1]
1
Inomhuspooler / SV: Ev hyra hus, kanske skaffa pool!
« skrivet: november 10, 2011, 14:15:46:46  »
Om det var jag skulle jag inte bygga ut något. Det är mycket som kan gå fel och om man inte äger det själv kan det leda till värre följder, till och med domstolen. Jag skulle utnyttja det där utrymmet till att lägga upp ett sparum, eftersom det ser ut att passa perfekt in där rent storleksmässigt. Jag och frun är stora fan av att bada spa.

2
Vatten och kemi / SV: hjälp!!!!!! helt okunnig!!!!
« skrivet: november 10, 2011, 13:05:48:48  »
Tack för bra tips, Erica  O0

3
SpaForum / SV: någon som har Coast spa?
« skrivet: november 10, 2011, 13:02:57:57  »
Jag har funderat på detsamma. Jag ska bygga en inomhuspool och nu vill frun hänga på i renoveringen och menar att vi borde ersätta bastun som vi aldrig använder med ett sånt här spa. Att gå från att spaa genom http://www.groupon.se/ till att ha ett hemmaspa är ett ganska stort hopp, men vi tror att det är värt det. Varifrån hittar man dessa span förmånligast?

4
Markpooler. / SV: Välkommen till PoolForum.se
« skrivet: november 10, 2011, 12:51:49:49  »
Hej,
jag valde att gå med i det här forumet eftersom jag tänker bygga en inomhuspool i källaren.
Varför? För att jag börjat mina mornar med en morgonpromenad i rask takt, jogga lite. Men nu har jag skaffat ett kontorsjobb och har stora problem med ryggsmärtor under dagen. Därför tycker jag att det verkar som en bra idé att börja mina dagar med en simtur istället som sätter igång ryggmusklerna och axlarna.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag