VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Aquagirl

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Vattenproblem
« skrivet: augusti 09, 2011, 10:26:53:53  »
Det har kanske i snitt varit 3 personer som badat varannan dag. Jag tror att jag tillsatt ca 10-15 msk totalt av spakloret men betydligt mer av spachocken. Nu ska jag byta vatten igen men vad gör jag för att det inte ska hända igen?

2
SpaForum / Vattenproblem
« skrivet: augusti 08, 2011, 17:02:35:35  »

Jag skulle behöva råd och tips eftersom jag har problem med vattenkvalitén i mitt spabad. Köpte ett spabad i början på sommaren men har problem med vattnet. Jag har ett pH på ca 7.4 och alk på ca 100 ppm och klorerar enligt anvisningar med 1 tsk spaklor( natriumdiklorisocyanurat) per badande och samt 2 msk spachock. Efter ca 3 veckor och ca 7-8 bad, blev cyanursyrahalten högre än 200 ppm och jag fick då rådet att byta vattnet eftersom vattnet var "dött" pga klorlås. Nu efter ca 3 veckor igen har samma sak hänt igen!! Vad gör jag för fel? Finns det någon som kan hjälpa mig!

/ Aquagirl

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag