VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Carinao

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Hjälp! Novis vill ha pool :)
« skrivet: februari 18, 2009, 15:28:56:56  »
Hej alla kloka "poolisar"!

Hjälp en stackars vilsen ensamstående tjej.... ;) som
har beslutat att hon vill ha pool i sommar och behöver hjälp med lite tips och råd :). Har tyvärr inga obegränsade resurser att håva in men däremot en del kontakter när det gäller markarbetet och ev betongplatta. Tycker det låter på er som en murad lecapool är ett bra alternativ, om man e händig sjäv...Om man nu inte e det, hur mycket får man räkna med att en sådan kostar i material och arbete? Om man räknar bort markarbete och utgår från en färdiggjuten bottenplatta? Och om man räknar med alla tillbehör inkl värmeväxlare i titan. Poolen är tänkt att vara minst 4x8m och gärna ca 1,50 djup. Tips på någon som är sugen på att mura lite i Sthlmstrakten? ;)

Om man nu inte väljer ett färdigt paket, var köper man alla tillbehör bäst? Vad är viktigt gällande pump etc etc?

Eftersom jag är lite bekväm ...;) och inte förväntar mig alltför mycket hjälp av barnen gällande poolskötseln...har ni kanske bra tips på investeringar väl värda pengarna, typ poolrobot eller automatiskt poolskydd?

Har tänkt att i samband med poolen anlägga ytjordsvärme kopplat till en typ Nibe 1135 på 6 kw med 600 m slang. Har ett hus idag med vattenburen govvärme och förbrukar totalt 17.000 kwh. Låter det vettigt och rätt dimensionerat för att värma både hus och pool till en vettig penning? Lönar det sig att skaffa en större värmepump?

Mycket tacksam för lite tips till novisen...dessutom tjej...   ::)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag