CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ingle

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Dax för glasfiberpool!!!
« skrivet: augusti 14, 2006, 10:45:07:07  »
 <help> Hej Fia och Poolnicke.
Jag skulle jättegärna lägga in en bild - men har ingen aning om hur man gör!!!!!!!
Vi använder "klorpuckar" och det verkar fungera bra när det gäller kloret, har chockklorat 2 ggr i sommar dessutom. Vi har mer problem när det gäller att hålla Ph-värdet uppe. Är osäker på om det påverkar tendensen till smutskant eller inte. Tilläggas ska att vi har en vit pool och då syns klart smutsen mer, eller så är vi lite väl pedantiska så här i början.
Vi är nöjda med en vit pool. Den lyser inte skarpt, utan ser turkosskimrande ut när vattnet är i. På kvällen är det nästan magiskt med reflexerna som krusningar på vattenytan slår mot planket.

Tipsa gärna hur man lägger till bilder så lägger jag in en serie från start till mål.


2
Markpooler. / SV: Dax för glasfiberpool!!!
« skrivet: augusti 13, 2006, 14:30:37:37  »
Hej.
Vi har byggt en glasfiberpool som vi invigt denna sommar. Poolen köptes och installerades av spaobad. Vi är jättenöjda med poolen som är 7,6 x 3,2 x 1,55. den räcker fin-fint för oss  - 4 vuxna i familjen varav två 18-åringar med många kompisar.
Kostnaden för poolen, extra isolering, allt markarbete utom trädäcket, all installering samt ett specialtillverkat vinterskydd av typ "uterumstak", kostade 139 000:-. Då ingick också bortforsling av hela den tidigare trädgården med allt vad det innebär. Vi hade absolut inget jobb förrän det var dags att bygga däcket.
Vi har ingen tilläggsvärme (ännu), utan förlitar oss helt på solen och vädret. Poolen har haft legat på mellan 27-28 grader ända sedan midsommar. Visst är det lite jobb att hålla den fint, men det är rätt avkopplande. Dammsuger den 2-3 ggr/vecka och skurar smutskant ca 1 grr/vecka. Det gör jag med en vanlig hushållssvamp och lite Vim rengöringsmedel och det tar inte mer än 5-10 minuter.
Hälsningar
Lena

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag