CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Yellow-Mellow

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Går det att blanda klormärke?
« skrivet: juni 09, 2007, 15:56:57:57  »
Jag har precis varit i kontakt med vår poolfirma pga klorblock och i samband med det så sa de att man ej ska blanda olika märken pga innehållet i mängd kan vara olika från olika leverantörer. <hmm> Men som sagt jag vet ej mer än vad de sa till mig! <dontkn>

2
Vatten och kemi / SV: Klorblock
« skrivet: juni 09, 2007, 15:03:39:39  »
 <hmm> Tyvärrå är det inte säkert heller , jag har också tömt ut ca halva vid vinterstängning! 
De har skickat frågan till kemikalie leverantören ,och frågat om man kunde få reda på vad som gör att det blir så. Får jag ett vettigt svar av dom så skriver jag in det sen.   
De sa också att det kunde bero på om man har olika fabrikat osv men jag har samma av allt och märket heter "Saniklar". Var precis inne på saniklar´s hemsida och där står att det ända man kan göra är tydligen att om det går spä ut vattnet om inte så får man börja från noll.



;)

3
Vatten och kemi / Klorblock
« skrivet: juni 09, 2007, 11:09:47:47  »
Någon som vet hur klorblock uppstår?  enl poolfirman så är det när man fått för mycket av någonslags syra.  Så det var bara att tömma ut allt vatten och börja om från noll igen.



Det ska vara någon syra som heter "cyanursyra" och är som en solskyddsfaktor men får man får för mycket av någon anledning så fungerar ej kloret (man kan säga att den blockerar mot kloret).  a

Jag hade heller aldrig hört talas om det utan det var när poolfirman mätte mitt vatten som de sa att det var en klorblock! Det första de gör att att spä ut vattenproverna för att se om man slipper tömma en del eller allt.
 <antman>

4
Övriga frågor! / Pool dekor
« skrivet: augusti 21, 2005, 00:26:43:43  »
Någon som vet var man kan köpa en pool dekor för liner ?  
Det ska finnas i olika motiv och lätta att trycka dit. :)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag