VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - _Stefan_

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Oklokt att börja poolbygget under hösten?
« skrivet: augusti 24, 2020, 17:13:15:15  »
Tack för era tips. Jag ska definitivt läsa byggtråden så lutar det åt att kanske börja redan i höst.

2
Markpooler. / SV: Oklokt att börja poolbygget under hösten?
« skrivet: augusti 23, 2020, 14:14:24:24  »
Tack för synpunkter!

Kan man säga något om lägsta lämpliga temperatur för att sätta liner? Om det nu ändå skulle bli till hösten. Har ingen tidigare erfarenhet av detta.

Vi kommer ha pooltak så jag tänker att man i värsta fall kanske kan dra in en värmefläkt och försöka få varmt och mysigt under tak. Vad tror ni om det,. hur varmt vill man få det?

3
Markpooler. / Oklokt att börja poolbygget under hösten?
« skrivet: augusti 23, 2020, 08:54:34:34  »
Hej alla!

Vi bor i Sthlm och har efter åratal med tankar äntligen bestämt oss för att bygga en Thermopool   O0 

Alternativen vi har är att börja gräva nu första veckan i september eller vänta till nästa år. Olika leverantörer vi varit i kontakt med säger lite olika saker om vad som är bäst att göra, så alla inspel från forumet vore toppen!

Om vi bygger nu till hösten skulle vi kunna gjuta plattan antingen v. 37 eller 38. Det jag oroar mig över om man räknat framåt är att vi får hänga liner okt/nov gissar jag och även om vi har erfarna personer som ska göra det undrar jag hur klokt det är med de temperaturerna? Vi ska också lägga trall (inga stenar) så kanske att även det går bra att göra nu under hösten innan jorden lagt sig?

Alternativet tänker vi  är att under 2020 göra allt t.o.m. resning och gjutning av poolväggar, återfylla och göra resten under 2021. Då skulle vi återfylla med jord under hösten men inte fylla med vatten. Är det någon som har några tankar om det är OK med en thermpoolkonstruktion? Man vill ju inte att marktrycket över höst och vinter orsakar någon skada....

Till sist kan vi vänta med allt till 2021 men av olika anledningar är det inte att föredra. Så om det går att bygga på ett bra sätt under hösten gör vi gärna det.

Alla synpunkter tas tacksamt emot!

///Stefan

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag