CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Åke Blomkål

Sidor: [1]
1
Hej,

Håller på att starta upp poolen efter vinterstängningen. När jag skulle skruva tillbaka belysningsinsatsen (LED-Phalen) så biter inte någon av de två skruvarna.

Någon som vet vad detta beror på och kanske till och med har en lösning?

2
Byggtrådar / Christofers´s Thermopool 3 x 6
« skrivet: maj 21, 2019, 09:48:18:18  »
Äntligen ska det bli en pool!

På vår tomt har vi en ganska brant slänt full i brännässlor och annan skit, så jag behövde en pool som delvis kunde stå ovan mark det blir ju suterräng förhållanden när där. Valet föll då på en Thermopool eftersom den kan stå fristående, men jag gillar även konstruktionen känns så oerhört stabil överlag.

Jag har kollat på lite olika leverantörer av Thermopool men tillslut (eller faktiskt ganska snabbt) föll valt på Poolstore i Göteborg, bra pris, professionella i sin kommunikation och gav helt enkelt rätt magkänsla. Allt i från block, värmepump till slangar levereras från dem. Armering och betong köper jag vid sidan av.

En spännande byggutmaning följer. Att man är kontorsråtta sätter lite extra spänning på det hela. 


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag