CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Fairweather

Sidor: [1]
1
Teknik / Ny PVC limburk som geléhallon
« skrivet: juni 18, 2016, 20:49:16:16  »
Hej, köpte en burk Cepex pvc lim med pensel i korken och skulle börja limma ihop rörsystemet till poolen. När jag öppnade burken och drog ut penseln följde limmet med några cm för att sedan snärta tillbaka ner i burken. Konsistensen är ungefär som geléhallon. Provade att röra om men det blir inte bättre.

Är det någon som erfarenhet av Cepex lim och vet hur lös/hårdflytande det ska vara?

Jag kommer garanterat inte at kunna limma ihop mer än en koppling om det är som geléhallon, penseln kommer inte att kunna få tag på mer lim efter ca en cm ner i burken. Det står "häll inte" i instruktionerna men jag kan hålla burken uppochner utan att något rinner ut.

2
Uppvärmning / Brilix 100 VP koppla el själv?
« skrivet: juni 01, 2016, 08:43:42:42  »
Hej, har precis fått hem VP'n och ser nu att inte finns en stickpropp vilket jag antog att det skulle vara. VP'n har en enfasmotor --> två ledare och en jordkabel. Detta torde inte vara svårt att koppla själv men jag undrar om det spelar roll hur ledarna är kopplade (inte till jord såklart).

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag