VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - irjonsson

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Gullberg & Jansson GJPACW1-20 felaktiga specifikationer
« skrivet: juli 16, 2012, 14:17:41:41  »
Hej,
Jag tänkte se om det finns någon mer här som är ägare till en värmepump GJPACW1-20 och vad den har för mått?

Jag köpte en sådan för några veckor sedan men när jag skulle installera den visade det sig att den inte fick plats på den avsedda platsen . Den är nämligen ca 10cm bredare än vad som anges i broschyren och i den medföljande instruktionsboken. Bredden av det rostfria höljet mäter 1005 mm istället för de angivna 905. Då jag kontrollerade övriga mått upptäckte jag att både höjd och djup skiljer sig också från vad som anges i de tekniska specifikationerna. Vikten i broschyrerna är dessutom angiven till 66 kg men enligt typskylten väger den jag har endast 60 kg.



Detta gör att vi måste bygga om det intilliggande pumphuset för att kunna placera pumpen som vi planerat. Jag får känslan av att Gullberg & Jansson bara är ett företagsnamn som klistras på en Kinautvecklad produkt och att de inte har någon kontroll över produktionen utan bara köper in produkter och brandar dem.  Inte ens den medföljande instruktionsboken innehåller korrekt data. Det jag undrar är om jag verkligen fått den värmepump som jag beställt? Modellbeteckningen på typskylten stämmer men de fysiska måtten och även vikten skiljer sig ju nämnvärt.



Jag har mailat Gullberg & Jansson och frågat men de har inte svarat överhuvudtaget. Jag köpte pumpen då jag hört att de skulle ge bra support om något krånglar men jag börjar bli lite orolig när de inte ens svarar på mail.

Finns det någon här som har en likadan pump eller kanske t.o.m. någon som lyckats kontakta dem?

Mvh Roger

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag