CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Wilma

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Poolvärmare
« skrivet: augusti 02, 2009, 09:29:23:23  »
 Hej jag köpte en poolvärmare Shott 50 i våras. Har haft problem med att den inte startar efter att den uppnått inställt värmetal.  Har tyvärr inte fått en svensk manual utan en manual som förmodligen tillhör någon annan pump. Dock har jag kommit fram till att värmepumpen är inställd på nio grader istället för tre som står i manualen vi fått. Det går inte att ändra dessa nio grader hur vi än försöker. Man kan alltid start pumpen genom att höja gradantalet  till nio grader över vattentemperaturen som går in i pumpen.

Får ingen ordning på försäljaren som inte tycks vilja hjälpa oss. Har någon en svensk manual eller tips på hur man ändrar inställningen. Kan ju inte vara meningen att vattentemperaturen ska sjunka nio grader innan värmepumpen starat igen.

Wilma

2
Uppvärmning / värmepump
« skrivet: juni 17, 2009, 13:24:57:57  »
Hej, jag har köpt en värmepump shott 50. Den har startat flera gånger men nu har den stannat. Displayen lyser som vanligt inget error meddelande. Har stängt av den och satt på den och vatten kommer till den. Vad kan det vara för fel?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag