CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Carl P

Sidor: [1]
1
SpaForum / Bilder
« skrivet: april 22, 2009, 20:24:20:20  »
Det är ju inte riktigt samma fart i SPA-forumet som t.ex. Pool-forumet, så här kommer ett litet bidrag. Det har efterfrågats bilder från våra installationer, så jag lägger upp några från leveransen av vårt SPA i februari förra året. Nuvarande projektet är att logga strömförbrukningen månad för månad med den separata elmätaren som jag nyss fått installerad. När detta skrivs så ligger förbrukningen på 10kWh per dygn, om man inte badar. Utetemperaturen har varit ca + 8 dagtid och -2 på natten. Jag bytte vatten i badet för några dagar sedan och att höja vattentemperaturen från + 8,5 till +38 drog det ganska exakt 50 kWh.

Beträffande bilderna så är de klickbara, dock så så har jag märkt till att de inte alltid vill öppna upp vid första försöket. Om det händer, stäng det nya fönstret och försök igen.




Sockel för avvägning och framdragning av el.




Det börjar att dra ihop sig….




Testing, testing




Sundance har anlänt!




På väg




Incoming!




Passar det?




Täckelset faller!





Hmm – till mig?




Inkoppling av el.




Också vatten!




Klart för bad!




Solen ligger på




Mellan Hägg och Syrén.



Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag