VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Asp

Sidor: [1]
1
SpaForum / Byta ozongenerator Camargue Zion (Rimini)
« skrivet: april 09, 2023, 16:21:21:21  »
Hej!

Är det någon som har koll på om det går smidigt att byta ozongenerator/ozonator på ett Camargue (Denform) Zion (typ samma som Rimini har jag för mig).

Jag har öppnat alla fyra sidoluckor men inte hittat ozonatorn till att börja med.. :-) Någon som har koll på var den sitter, om det går att komma åt på ett rimligt sätt osv?

Tack!

2
SpaForum / Byta pump på Camargue spa (Denform) - tips
« skrivet: september 03, 2019, 14:08:48:48  »
Hej!

Tänkte fråga om någon har tips när det gäller att byta pump till spat (i detta fall ett Camargue spa (Zion, manualen är dock en samlingsmanual för rimini och två andra modeller). 

Är det någon som har tips när det gäller att byta pumpen? Min första konkreta fråga är hur man ska komma åt att lossa de två inre bultarna som pumpen sitter fast med då det är isolerat med någon form av skumisolering som gör att man inte kommer åt. Ska man skära bort delar av isoleringen så att man kommer åt? Se bild för att se hur det ser ut. Det är alltså bultarna till vänster respektive höger om jorden som jag behöver lossa och så är det två likadan på andra sidan som man inte kommer åt.

Fråga två är hur kopplar man loss den svarta delen som sitter ovanpå? Går sladden att lossa?

Anledningen till att jag tänkte byta pumpen är att den läcker vatten plus att den är drygt tre år så jag tänkte att det är lika bra att köpa en ny istället för att försöka sig på att laga (går det att lämna in för att få lagat? en ny ligger på ca 3700 ink moms). Men steg ett för mig är att se om jag kan få loss den överhuvud taget till att börja med. :-)

Tacksam för input!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan