Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Camilla

Sidor: [1]
1
Teknik / SV: Pumpen suger ut allt vatten ur skimmern?
« skrivet: maj 05, 2017, 10:44:37:37  »
Tack för alla förslag. Det har löst sig. Vi höjde vattennivån ytterligare. Dessutom var flapen framför skimmer trög pga av smuts. När vi tog bort detta fick vi fullt vattenflöde in i skimmern och baksuget upphörde.

2
Teknik / SV: Pumpen suger ut allt vatten ur skimmern?
« skrivet: maj 03, 2017, 23:09:40:40  »
Den nya skimmern ligger högre men vi har fyllt poolen med vatten till 2/3 av skimmerns utlopp. Det som är konstigt är att det fungerar ett par minuter och så plötsligt så suger pumpen till och suger ut vattnet ur skimmern med sådan kraft att det inte hinner rinna in ett nytt vattenflöde i skimmern i samma takt.

3
Teknik / SV: Pumpen suger ut allt vatten ur skimmern?
« skrivet: maj 03, 2017, 22:21:23:23  »
Vattennivån ska vara ok. Ska kolla skimmerns flap imorgon. Kan vara att den stänger till vattenflödet. Flapen är lös så det borde inte vara den heller. Det konstiga är att det blir ett enormt sug först efter ett tag. Ser ut som när man spolar på toaletten.

4
Teknik / Pumpen suger ut allt vatten ur skimmern?
« skrivet: maj 03, 2017, 21:23:30:30  »
Drog igång pumpen idag efter vinteruppehåll. Vi bytte skimmern i höstas och har inte kört pumpen efter det. Nu när jag drar igång den så snurrar den igång bra men sen efter 3-4 minuter så blir där ett jättesug och skimmern töms helt på vatten. Vatten hinner inte rinna ner i skimmern för att skapa bra flöde utan den töms. Då stänger jag av pumpen för att inte bränna pumpen. Men varför blir det så? Trycket i sandfiltret är väldigt lågt. Har provat att backspola men det blir inte bättre. Någon som vet?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan