CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Canis

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: Intex-pool från K-rauta
« skrivet: augusti 13, 2006, 18:42:48:48  »
Tack för svaren  :) Vi får fundera vidare  ::) Jag kikade på bilderna som du Fia länkade till, de hade ju gjort det jättefin trots att de hade sådana här "enkla" pooler. En undran bara, hur gör de vintertid när de har byggt in poolen i ett trädäck - då är det ju inte så lätt att ta in den  :o Dessutom om man bygger ner/in en sådan här enkel pool och den går sönder - måste man riva allt runtomkring då eller går de att laga?

Vi hade på känn att man bör byta ut filter mm men även om man gör det så kommer man ju ganska billigt undan.

mvh

2
Ovanmarkspooler / Intex-pool från K-rauta
« skrivet: augusti 13, 2006, 15:42:00:00  »
Hej  O0

Jag är ny på detta forum mer nu suttit och tittat en lång stund på alla era underbara poolbilder  <love> Vi är lite oense här hemma om det är värt den stora mängd pengar det verkar kosta att invistera i en stor, riktig markpool.

I dag på K-rauta såg vi en ovanmark pool från Intex. Den var ca 5 * 10 meter samt 1,3 m djup. Nu var den nedsatt från ca 20 000:- till ca 14 000:-. Det är ju inte i närheten av en "riktig pool" men kanske ett prisvärt allternativ och test på om man kommer använda den så mkt som vi tror/inte tror  :o

Jag hittade en tidigare länk på vad som verkar vara en liknande pool
http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=525.0

Har ni proffs några åsikter om denna pool? Det är inte mkt pengar i poolsammanhang men man vill ändå inte slänga ut 14 000:- om det inte är bra kvalitet!?!

mvh

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag