Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Badardaniel

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Trappa i pool
« skrivet: maj 11, 2013, 20:05:02:02  »
Någon som har erfarenhet av trappa i pool?
Vi har en rektangulär Miami som vi funderar på att ställa en trappa i. Den ska tydligen tyngas ner med t.ex sandsäckar och klara av vilken pool som helst utan att skada botten.
Vet någon nåt om detta?

2
Markpooler. / SV: Byter liner
« skrivet: maj 07, 2013, 07:26:23:23  »
Jag är dålig på att beskriva exakt vad det är för fel.
Men som poolbyggara och dom mest poolkunniga jag känner säger att det kommit vatten mellan plåtarna och linern. Dessutom verkar det vara en hel del vatten på botten som tryckt på. Men jag vet inte. Det är i allafal stora valkar på långsidan och på två av hörnen. Jättebra säger barnen dom kan man gå på som en stege för att komma i och ur.
Linern är visst väldigt töjbar och har den blivit töjd en gång så går den inte tillbaka igen.

3
Markpooler. / SV: Byter liner
« skrivet: maj 06, 2013, 20:36:14:14  »
Jag har alla tänkbara försäkringar inklusive allrisk/drulleförsäkring. Länsförsäkringar kan enbart ställa upp med hjälp om pumpen eller någon annan installerad komponent skulle gå sönder. Min fråga till dom blev då omedelbart vad händer med sakerna runt omkring som skadas? Nu var det dräneringspumpen som gav upp och mitt i vintern hade jag inte daglig funktionskontroll tyvärr. Där av dom påföljande skadorna. Jag kan bli ersatt med en ny pump men med en självrisk så blev det billigare att inhandla en utan försäkringsbolaget inblandat. Inget annat förs.bolag vill försäkra en pool enligt mina efterfrskningar. Ta det i beräkningarna ni som är pool sugna.

4
Markpooler. / SV: Byter liner
« skrivet: maj 03, 2013, 20:16:34:34  »
Våran liner behöver bytas :'(. Poolen en Miami 4*8 är bara några år gammal.
Efter en vinter gav dräneringspumpen upp och det trängde vatten mellan plåtarna och linern vilket gjorde fula valkar på två hörn och hela långsidan. Ingen försäkring kan hjälpa mig och Miami pool är inte villiga med hjälp.
Är det någon som har tips på billig poolreparatör i Östergötland?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan