CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Worra

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: Grundarbete för Bestway pool
« skrivet: juli 09, 2009, 10:19:24:24  »
Hej jag har också Bestway pool som jag tänkte fixa en bättre grund åt. Har läst om alla bra tips, men det är en sak som jag funderar över. Klarar cellplasten att benen står på den? Det är inga större fötter på dom, trycker dom inte hål i cellplasten då?   

Dom sjunker ned någon halv cm, men inte mer, Jag har ju matta på också, så det kanske fördelar trycket lite.

2
Ovanmarkspooler / SV: Grundarbete för Bestway pool
« skrivet: juli 01, 2009, 09:30:26:26  »
Så här vart det: Grävde bort gräsmattan, det var fyllnadsmaterial c:a 2 dm ner, (grus +mindre sten). Fiberduk och sand ovanpå. Vägde av och lade på Cellplast Floormate (5 cm 250) på det och konstgräsmatta ovanpå. Så nu håller poolen på att fyllas!

3
Ovanmarkspooler / Grundarbete för Bestway pool
« skrivet: juni 13, 2009, 16:16:49:49  »
Ny här på forumet, så jag tänkte ta en fråga som säkert varit uppe en del gånger tidigar. Vi köpte en Bestway pool på med runt 500 cm diameter förra året. Mest som test för hur kul vi skulle tycka det var med pool. Poolen ställdes helt enkelt på gräsmattan, (och lutade litegrann), och kul var det! Fast efter ett par veckor började den läcka vid en ventil. Ny pool utlovades när fabriken lyckades få fram ny, vilket dom nu (!) har fått.
Hursomhelst så tänkte jag fixa underlaget nu så det ska bli plant. Några tips på hur man gör detta på ett någorlunda enkelt sätt. Om vi fortfarande tycker bada är kul så blir det något mera "riktigt" nästa säsong, så jag vill inte sätta igång med några större schaktarbeten. Vill mest ha det plant.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag