CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Groggie

Sidor: [1]
1
Hejsan!
Vi har en plan där vi helt enkelt vill ställa poolen på en avsats och sedan bygga trädäck runt om. Problemet nu är att vi är osäkra på hur vi ska bygga grunden. Plintar eller fylla upp med grus, problemet med grus är att då kommer slänten närmare och närmare och höjden vi behöver för att kunna få poolen i en bra nivå mot trädäcket nästan är en meter. Platsen där vi vill ha poolen är väldigt svår att komma åt med lastbil för att kunna tippa massor då hus och reningsverk till avloppet ligger ivägen.

Vad säger ni andra? Är vi helt från vettet? Själva platån där vi ska ha poolen klarar lätt av att ha poolen där, har haft en grävmaskin modell jättestor ståendes där för att få ytan plan och jämn.

Sedan tillkommer problematiken att bygga själva trädäcket runt om, men vår plan är att bygga däcket som poolen står på fritt från trädäcket så vi får två konstruktioner som står tillsammans.

Någon som har gjort eller tänker göra något liknande?

Tack på förhand!

//Stefan

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag