Sveriges starkaste pooltak Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Mie

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Badbar markpool klar på 1 månad
« skrivet: maj 26, 2022, 10:08:16:16  »
OK, poolroboten (som för övrigt går under namnet Robo-cop) hjälper massor, eftersom vi ju badar med taket av och folk drar med sig grus och gräs och annat kul (tex hår). En och annan insekt dyker upp också. Så för oss är den toppen, även om vi har tak.

Före poolbygget kollade jag på Geokartan om det fanns berg hos oss. Vi hade en magisk tur och slapp sprängning. Borrade rakt ner i backen med låååång borr innan, men det betyder ju inte så mycket.

Vi tog även dit andra intressenter, tex el, vatten osv vis ledningskollen.se.

Skryt? Jag vet inte var i skrytet ligger då vi inte gjorde nåt själva i detta, förutom pooldäcket. Och altaner har väl folk byggt i alla tider. Vi är väldigt nöjda med vår pool och vägen till att den låg i backen. Kan inte det bara räcka så?  Uppenbarligen är detta inte rätt forum för framgångshistorier. Ändå borde behovet vara stort, om var och en som skriver här annars konstant drabbas av motgång.

Avseende mitt första inlägg, har jag en son i rullstol som jag önskade skulle kunna komma ner i poolen. Och upp utan att bli lyft av mig i och ur. Det har vi inte löst än och det är väl karamellen ni får suga på.

2
Markpooler. / SV: Badbar markpool klar på 1 månad
« skrivet: maj 25, 2022, 18:45:06:06  »
Trist att det upplevdes negativt, för tanken var god. Reklam? Jag är en privatperson som är mycket nöjd med vår installation och ville låta andra få veta att det finns positiva upplevelser. Några tips och även att en bra leverantör kan förtjäna en guldstjärna i kanten. Lycka till med era poolval, och hoppas att ni finner glädje.

3
Markpooler. / Badbar markpool klar på 1 månad
« skrivet: maj 25, 2022, 15:13:11:11  »
Förra sommaren blev vi med efterlängtad pool! Efter många besök och mycket informationsletande, valde vi tillsist Blarck som leverantör och det har vi inte ångrat en enda sekund.

Från orörd gräsmatta till färdig badbar pool tog det endast 1 månad, och då byggde vi pooldäcket själva under sista veckan. De hade helentreprenad, vilket betyder att även grävaren ingick.

Poolen är helt nedgrävd. Det är en stålpool med isolering. Vi valde 3 x 6 meter pga av placering på tomten, men det finns större storlekar. Om man vill kan man ha den ovan mark, men vi valde nedsänkt med återfyllning runt om. Först grävdes själva hålet och alla rör som skall hantera pump etc lades i marken. Pumphuset placerades ca 5 meter från poolen under en altan.
Det finns olika lösningar för det också.

Själva poolen kom i ett stycke och lyftes på plats ner i gropen av en kranbil. När poolen var på plats kom en tankbil och fyllde den med vatten. Blarck monterade alltihop och efter 3 dagar (!) när återfyllnaden var klar, var det bara att börja bygga pooldäck. Taket går på räls i däcket, så det var vi tvungna att bygga i direkt anslutning till att poolen monterades. Trappan ner i poolen valde vi att placera på ena kortändan, så att man kan hänga i trappan med vänner under varma dagar. Det har också varit ett lyckokast, för det är där vi sitter allihop.

För bästa isolering uppifrån, det är ändå där värmen försvinner, valde vi att ha ett pooltak, som man kan bada under om man vill. Pooltaket har visat sig ha massor av fördelar: håller värmen så värmepumpen inte behöver gå så mycket = drar mindre el samt att pumpen inte låter hela tiden, eftersom poolen håller värmen tack vare taket. Det avdunstar inte lika mycket vatten. Det faller inte ner skräp i poolen. Kul att bada under när det regnar, eller är lite kyligt ute i luften. Det går heller inte att dratta i poolen av misstag, och därför behövs inget staket runt om. Vi visste inte hur bra det här pooltaket faktiskt var, men nu med facit i hand vill vi rekommendera alla som står i valet och kvalet att välja tak. Dyrt men oslagbart.

Nästa supertips vi fick var att skaffa poolrobot. Den städar poolen och minimerar det tråkiga jobbet att gå runt med håven och manuellt dammsuga poolen. Roboten kör runt själv och klättrar upp på väggar så att det blir rent och fint överallt.

Grävmaskinisten kom hit den 8 maj och den 9 juni hade vi studentskiva med poolhäng - utan Blarcks lösning hade det inte varit möjligt!


4
Markpooler. / SV: Rullstol + Pool = trixigt
« skrivet: mars 11, 2021, 19:25:40:40  »
Tackar för länken. Skall kollas upp direkt!

//Mie

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd