CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - remsan

Sidor: 1 ... 7 [8]
71
Markpooler. / SV: Offert på grävning markpool 4x8
« skrivet: augusti 07, 2018, 09:39:23:23  »
Det är en utfylld villatomt, som är något upphöjd från vägen. Grannen som minns när den byggdes säger de fyllt ut med en del sten, så vi tror inte det behöver sprängas, prislappen vi fått är baserad på att det inte ska ske nån sprängning. Jag tänkte anlägga poolen på framsidan av huset parallellt med gatan (vi har en hög skyddande häck), och det är inte svårt att komma åt tomten. Man kan lätt ha en lastbil på uppfarten och 4 m från den står grävmaskinen och tuffar på.

72
Markpooler. / Offert på grävning markpool 4x8
« skrivet: augusti 07, 2018, 07:52:50:50  »
Hej!

Vi har bestämt oss för att ha en markpool 4x8m, norr om Stockholm. Vi har kontaktat en leverantör och har fått en offert på 400k och en kontakt till en kille som kan gräva marken. Vid hembesök, killen som ska gräva, har gjort ett offert på 148.000 kr ink moms, ink bottenplatta, dränering men exklusive schakt. Transporten av jorden ska betalas separat. Han estimerade ungefär 10-12 lastbilar, där man tar 2000-2800 för lastbil.
Vi har trädgård, jord och fyllnad. Är detta en rimlig pris?

Sidor: 1 ... 7 [8]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag