VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Vinterplåt över pooltak  (läst 1029 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Poolpappi

  • Gäst
Poolpappi
Vinterplåt över pooltak
« skrivet: september 06, 2020, 09:19:25:25 »
Hej,

Funderar på att köpa vinterplåtar att lägga på en byggd ram ovanför pooltaket. Taket vi har är av den billigare sorten och där vi bor 20mil norr om Stockholm kan det ändå komma en hel del snö, och vi spenderar rätt mycket tid i fjällen bitvis och oroar oss för att taket hemma måste skottas.

Är det någon som gjort detta för att slippa lägga tid och oro på snöskottning av pooltak? Eller är det en dåraktig lösning?

Poolgiganten

Utloggad TommyC

SV: Vinterplåt över pooltak
« Svar #1 skrivet: september 06, 2020, 11:57:05:05 »
Det låter lite krångligt och onödigt jobbigt att bygga. Jag tror mer på lösningen som Pool-boy använder. Minns inte att jag har sett något annat alternativ på lösning än denna. https://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=10285.msg78665#msg78665
Platsbyggd plastpool 31 kubikmeter med inbyggd trappa och botten i tre olika nivåer. 720 W cirkulationspump. G&J 9,2 kW värmepump ställd på 31 grader. Lågt pooltak Atlanta med skjutlucka och uppfällbar gavel. Klorerar med veckoklorpuckar.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag