Rubinpool Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd
 

Författare Ämne: Öppna sista sektionen på Nova Comfort?  (läst 275 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Lundis

Öppna sista sektionen på Nova Comfort?
« skrivet: februari 19, 2021, 18:14:19:19 »
Jag har Googlat lite överallt, men inte hittat någon egentligen användarmanual för Nova Comfort (bara monterinsmanual) och fick ingenting av hantverkarna som monterade det.

Hur gör man för att öppna den sista sektionen på Nova Comfort (den lägsta och längst bort från dörren) och skjuter denna mot mitten av poolen? Sektionerna har automatisk sektionslåsning. Jag har slagit ihop den första sektionen och mellersta sektionen och sedan lyckats "pillar upp" spärren på den mittersta sektionen och kan skjuta tillbaka den mot den första sektionen. Det verkar dock inte fungera på den sista sektionen och spärren vägrar flytta sig. Ska jag bara testa igen och kolla om spärren är lite snedbelastad eller är den sista sektionen annorlunda?

Sedan förmodar jag att det finns någon inställning på hela pooltaket för att nollställa den automatiska sektionslåsningen (så att man kan skjuta dem fram och tillbaka helt obehindrat)?

Tack för hjälp!
« Senast ändrad: februari 19, 2021, 20:45:44:44 av Lundis »

Marknadsledande inom Pooler.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Energisparprodukter
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd