CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jgr001

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Justera stödben med full pool JF-fritid
« skrivet: augusti 19, 2022, 17:21:57:57  »
Hej,

Mina stödben på en jf 9,1*4,5 har sjunkit ner lite, och isoleringen ovanpå stödbenen sticker upp en del och skruvskallen hade tom gjort ett hål på linern  :-X

Så nu tänkte jag försöka få stödbenen i våg.

Någon som har tips på hur det är lättast att justera med full pool ? Går det, eller är det bäst att vänta tills man tömt lite till vintern ?

Har stenplattor under alla stödben, vissa har en bit impregnerat under.

2
Teknik / Bästa trådlösa pooltermometern ?
« skrivet: maj 16, 2021, 18:04:38:38  »
Hej,

Har nu provat på 3 olika trådlösa pooltermometrar som trådlöst skickar info om graderna till mottagare inomhus.

Har provat på 2 olika versioner från ebay och nu senast en lite dyrare La crossw wetherstation med pool sändare.

Alla har fungerat bra en stund, men samtliga har efter ett tag fått fukt in i sig, och slutar fungera. Efter rejäl opptorkning funkar de igen, men samma sak efter nån vecka, och nu skulle jag vilja hitta en som fungerar ordentligt.

Har 30 grader i vattnet och tak på, vilken mätare har du som fungerar åtminstone en säsong eller har ni något tips som man kan täta bättre ca crosse sändaren ?

Prisklass upp till 2000.

3
Vatten och kemi / Shocka vid uppstart, ett måste ?
« skrivet: maj 16, 2021, 11:32:21:21  »
Hej,

Startade upp poolen för en vecka sedan och dammsög bort det lilla skräp som fanns i och vattnet var klart och fint. Ph ok värde, så min fråga är då, skall man alltid köra en chockbehandling vid uppstart, även om vattnet är.klart och fint ? Är det ett måste ? Jag gick från 5 gradit vatten till 25, så det borde väl inte finnas några bakterier i vattnet.

Testade iår med att bara lägga o klorpuckar, satte 2 st. Extra som löstes upp genast, samt 2 i påse som löses upp långsamt så har ok klorvärde. Använder poolklubbens inomhusklor.

4
Vatten och kemi / Inomhuspuckar som löses upp snabbt
« skrivet: juni 09, 2020, 21:33:10:10  »
Hej,

Har övergått till poolklubbens inomhuspuckar pga höga cya värden, och söker nu tips på hur man lättast får puckarna att räcka en 5-7 dagar i flytande doserare. Provade att sätta dem i en påse och klippa upp hörnen, men det löstes upp på några timmar så det blev väl för stora hål.
Skall prova klippa mindre hål till nästa ggn, men tänkte kolla om ni har några bra tips på hur ni gjort, för det är ju många som använder dessa puckar 😀

5
Teknik / Skimmerlampa jr-fritid, lyser den bra ?
« skrivet: december 22, 2019, 12:15:51:51  »
Hej

Har en jr-fritid 9,1x4,5 som nu skall få belysning till nästa sommar. Vill inte göra hål någonstans och vill ha belysning under vattenytan och har kollat på jr fritids skimmerlampa.

Är det någon som använder sig av skimmer lampan som jr säljer ? Räcker ljuset mer än väl för att lysa upp er pool, eller lyser det endast nära skimmern och den gör väldigt lite nytta ? Bild i mörker vore kanon  O0

Ifall ni har bättre förslag på pool-lampa så mottages gärna ider.

Tacksam för svar.

6
Ovanmarkspooler / Isolera JR-fritids storpool på sidorna ?
« skrivet: oktober 29, 2019, 19:13:49:49  »
Hej,

Skaffade en jr-fritid 9,1x4,5 storpool i somrast som värms med en 17 kwh värmepump och har 28 grader i poolen under sommarhalvåret. Poolen står på 50 mm isolering och nuförtiden med zabras pooltak ovanpå. Funderar på hur man skall göra med sidorna på poolen. Skall man isolera sidorna och isåfall med vilket material ?

Eller är det onödigt att isolera sidorna ?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag