CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - vetten

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Få ner förbrukningen
« skrivet: november 07, 2013, 18:25:54:54  »
Frågan är hur mycket ström man spar om man sänker temp från 38 till ca 27 för att sen höja dagen innan man ska bada? Blir ju ett moment också att gå ut varje gång o höja tempen. Men med dagens elmätare är det lätt och följa månad för månad förbrukningen. Kanske vore värt o testa då jag bara badar ca 1 gång vecka. Badar man oftare så kanske man inte tjänar så mycket o ställa om?

2
SpaForum / SV: Få ner förbrukningen
« skrivet: november 07, 2013, 15:38:12:12  »
Bra frågor! Funderar på någon isoleringsfilt över spalocket värmen stiger ju som bekant men knöligt blir det när man ska bada!

3
SpaForum / hur är era jets ställda vid rengörningsprocessen
« skrivet: oktober 07, 2013, 18:22:59:59  »
Som ämnet säger hur har ni jetsen ställda vid reningsprocessen? Mitt spa kör 2 ggr per dygn i 2 timmar en sk reningsprocess hittills har jag satt att endast fot jetsen ska cirkulera vattnet pga att det låter en del när jag ställer om vredet så massage jetsen arbetar! Spabadet står nära sovrummet..
Är det dumt att låta övriga jets vara stängda med tanke på cirkulationen i slangar och jets när man inte använder spabadet?

4
SpaForum / SV: filter rengöring
« skrivet: oktober 06, 2013, 20:02:49:49  »
Var 14 dag ungefär byter jag mina. Har 2 uppsättningar så
 jag alltid har ett par fräscha. Har gått över till att tvätta dem med abnet o högtryckspruta med lågt tryck och mycket värme med gott resultat. Men man får nog räkna med att köpa nya filter 1 gång om året tror jag för att vara säker.

5
SpaForum / filter rengöring
« skrivet: september 09, 2013, 14:54:31:31  »
Finns det nåt annat medel att använda vid filterrengöring än avsedda medel som kostar runt 300-400kr/liter? Går åt en del då man byter uppsättning en gång i månaden.
Abnet?
Yes diskmedel?
Nåt annat?
Går åt en del då man byter uppsättning en gång i månaden.

6
SpaForum / SV: Swebad eller Viskan Spa
« skrivet: augusti 21, 2013, 21:23:11:11  »
Då får nog Rickard vara lite mer neutral i sina bedömningar innan han går till attack. Däremot om man har en medlem som återkommer med liknande omdömen i sina trådar så kan man nog misstänka en säljare! Jag vanlig person med yrke i anläggningsbranchen som fryser på vintern därav spabad.

7
SpaForum / SV: Swebad eller Viskan Spa
« skrivet: augusti 21, 2013, 18:32:18:18  »
Synd att vissa forum poliser ska tro att bara för man rek nån viss tillverkare är man plötsligt säljare av dem samma. Kan tala om att själv blev jag sk expert på spabad när vi bestämmde oss för att köpa. Vi besökte nog 7 olika affärer där vi diskuterade o vände ut o in på spabaden. Vi fastnade för viskan då de ingav kvalitet kända komponeter support elförbrukning inte minst. Men sen ramlade jag på ett demo bad från marquis till ett pris som vi inte kunde säga nej till då det kostade hälften mot ett nytt viskan. Annars hade vi köpt viskan helt klart. När det handlar om en investering runt 100000-120000kr så är det väl bra med såna här forum då medlemmar kan delge sina frågor och synpunkter till kommande köp. Bättre ni delger era egna synpunkter på bad istället för att kasta ur er onödiga  kommentarer.

8
SpaForum / SV: Swebad eller Viskan Spa
« skrivet: augusti 17, 2013, 18:14:56:56  »
Om jag skulle köpa nytt spa idag så blev det ett viskan. Dels så tillverkas det i sverige och man har support direkt. Bra isolerat och kända komponenter.
Sen tycker jag att man ska gynna svensk tillverknings industri i varje fall när de har bra produkter.

9
SpaForum / isolera utvändigt
« skrivet: juni 23, 2013, 20:54:11:11  »
Då mitt spabad kommer stå mot 3 väggar med 15cm mellanrum tänkte jag isolera utsidan mot dem. Badet kommer stå på 5mm jackofoam skivor dessutom!
Frågan är om en yttre isolering kommer göra nytta?
Kommer isolera innanför luckan/fronten som är avtagbar dessutom.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag